pinterest
Keukentrends 2020

Keukentrends 2020

De keukentrends worden jaarlijks door trendforecaster Monique van der Reijden (onder andere bekend als jurylid van het TV Programma Designdroom) en keukenspecialist Dekker Zevenhuizen voor ons in kaart gebracht.

Helemaal nieuw zijn ze niet: rustige kleuren en natuurlijke materialen in de keuken bieden ook in het nieuwe jaar tegenwicht aan de drukte om ons heen. Tegenover de natuurlijke materialen staan de nieuwste hightechmaterialen en -technieken: terrazzolooks, 3D-prints, hoogglans, spiegelende materialen ... Ook zachte stoffen, nude tinten en pastels worden hierbij toegepast. Lees hier wat belangrijk is in 2020 en wat je dus niet mag missen! Bekijk hier de keukentrends van 2021

FotoKeukentrends 2020

Keukentrend Eternal Rocks

Soberheid, geometrie en duurzaamheid: dat zijn de kenmerken van de Eternal Rocks-trend. In deze keuken kan je even ontsnappen aan de drukte om je heen: met je eigen rituelen kom je hier weer tot jezelf. Hierbij horen imposante en soms ruwe vormen en een 'monumentale' uitstraling. De natuurlijke materialen en kleuren zijn sober en ingetogen. We hechten steeds meer aan duurzame materialen omdat we zuinig zijn op onze wereld en dat is ook de look en feel van deze keukentrend. In Eternal Rocks worden beton, hout, marmer en steen gecombineerd. Accentkleuren zijn terra en blauw.

Op de afbeelding een impressie van de Eternal Rocks trend. Een Toplaminaat keukenblad in de kleur marmer Statue Grey. De achterwand heeft de kleur Sparkle Gold en kraan Lanesto Forte in de robuuste kleur Gun Metal maakt het plaatje compleet.

FotoKeukentrends 2020

Keukentrend Soft Reflections

In de wereld van architectuur en interieur draait het om duurzaamheid en die ontwikkeling kan niet zonder hightechoplossingen en futuristische materialen. In de Soft Reflections keukentrend zien we vooral spiegelingen, gekleurd glas en lichtreflecties. Om het futuristische op een sfeervolle manier in huis te halen, worden er zachte stoffen, nude tinten en pastels toegevoegd. En om in al die transparantie toch wat privacy te creëren, zijn schermen en nisjes een trend. In de Soft Reflections-keuken worden glas, marmer, rvs en chromen- of metallic accessoires gecombineerd met accenten van neon of iriserende kleuren.

Op de foto een voorbeeld van de looks van Soft Reflections trend. Keukenblad TopCore Mahal met marmerlook en een matte steenstructuur, gecombineerd met een rvs kraan en spoelbak. Elementen in neo-mint - de kleur van dit jaar - maken deze trend helemaal af.

Bezoek house4kitchen

Welke nieuwe kleuren, materialen en vormen zien we volgend jaar? En welke producten passen nog steeds in het tijdsbeeld? In het house4kitchenpresenteert Dekker Zevenhuizen elk jaar de concrete vertaling van de trends. Bekijk hier de keukentrends van 2021

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen