Nieuwe kleuren TopCore werkbladen

Nieuwe kleuren TopCore werkbladen

Het TopCore assortiment werkbladen van Dekker Zevenhuizen is uitgebreid met drie kleuren: Floating Black, Seal en Timber Tree. Bijzondere dessins waarbij de natuur centraal staat.

Werkbladen met natuurlijke look

Zo heeft Floating Black een koele natuursteen uitstraling. Een vleugje wit geeft het blad een milder uiterlijk, maar verliest hierbij de robuuste steen look niet. De grijs-beige gemêleerde Seal heeft een spannende textuur. Het oppervlak is hiermee de blikvanger van de collectie. Timber Tree is de meest natuurlijke kleur. De voelbare houtnerfstructuur maakt hem nog authentieker. In combinatie met de kenmerkende zwarte kern maakt dit mooie creaties mogelijk.

TopCore werkblad Floating Black

Stoot- en krasvast

Top Core is zeer stevig en compact en daardoor stootvast. Het blad is daarnaast ook kras- en slijtvast. Het gesloten oppervlak zorgt ervoor dat het werkblad hygiënisch en eenvoudig te reinigen is. Top Core is een veelzijdig materiaal bestaande uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd kraftpapier. (De zwarte kern van het blad ontstaat door het aantal lagen papier.) Onder hoge druk en temperatuur worden deze lagen samengeperst tot een plaat van 10 mm. Uiteindelijk wordt het blad afgewerkt met een overlay die de oppervlaktestructuur bepaalt.

TopCore werkblad floating Black

Verschillende mogelijkheden

Top Core heeft een standaard dikte van 10 mm. Maar ook werkbladen van 40, 60,80 mm en meer zijn mogelijk dankzij de V-Groove techniek. Met deze techniek wordt de rand uit het materiaal gevouwen en vormt het één geheel met het blad. Hierdoor lopen structuur en dessin van het blad door in de rand. De werkbladen kunnen daarnaast ook van fraaie spoelbakken worden voorzien. De keuze voor verzonken onderbouw geeft extra karakter aan een Top Core werkblad.

 

De TopCore collectie bestaat naast Floating Black, Seal en Timber Tree uit 22 andere spannende dessins, die ook onderling goed op elkaar aansluiten. Zo zijn achterwanden en werkbladen naar wens te combineren.

Brochure over Nieuwe kleuren TopCore werkbladen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP