Keuken slim indelen met Blum

Keuken slim indelen met Blum

Een keukenproefrit in de showroom van Blum

Bij het verbouwen van de keuken is het slim indelen met voldoende praktische opbergruimte een klus waar menigeen zijn hoofd over breekt. Daarom heeft Blum in Nederland en België een showroom ingericht, waarin alles draait om de praktische kant van de keuken. Blum verkoopt zelf geen keukens, maar is expert op het gebied van handige keukenhulpjes, zoals klapdeuren, ladesystemen en hoekkasten. Blum hoopt met de bijzondere showroom consumenten met plannen voor het verbouwen van de keuken, bij te staan bij het optimaliseren van de keuken op het gebied van opbergruimte en comfort.

Slim de keuken indelen | Blum dynamic space
Blum Dynamic Space
 
Keuken slim indelen | Blum Dynamic Space
Blum Dynamic Space


De keukenproefrit: DYNAMIC SPACE

In de praktijk wordt al snel duidelijk wanneer een keuken praktisch is, omdat keukens intensief worden gebruikt. Blum onderzocht de behoeften van keukengebruikers. Meer dan 350 gezinnen werden langdurig met camera's gevolgd om te zien hoe ze hun keuken gebruiken. Uit een grootschalige enquête bij mensen die hun keuken maximaal twee jaar hadden, bleek dat maar liefst 60 procent ontevreden was over de beschikbare opbergruimte. Een ander onderzoek bracht aan het licht dat je in een goed geplande keuken 20 procent minder afstand aflegt. Al die onderzoeksresultaten vormen de basis van DYNAMIC SPACE: de keukenproefrit in de showroom van Blum. Bij DYNAMIC SPACE staat de keukengebruiker centraal. Tijdens een bezoek aan de Blum Showroom heeft u de mogelijkheid om uw keuken te testen. Na een gesprek met de DYNAMIC SPACE consulente komt de ultieme test: de keukenproefrit. Met mobiele modules wordt uw keuken op ware grootte na gebouwd en kunt u uw keuken testen. Net als bij een testrit met een auto, ervaart u hoe werken en leven in uw toekomstige keuken zal verlopen.

ORGALUX pottenlade | Blum
ORGALUX pannenlade | Blum
 
TBX antaro voorraadlade | Blum
TBX antaro voorraadlade | Blum


Vijf keuken-zones

Een keuken met alles binnen handbereik is een must. Het basisprincipe voor een ergonomische en functionele keuken volgens DYNAMIC SPACE van Blum is de opdeling van de keuken in vijf zones: Voorraad (de grootte van het gezin), Opbergen (hoeveel serviesgoed in de keuken), Spoelen en afval sorteren, Voorbereiden (hoeveel werkbladruimte is er nodig) en Koken en bakken. Plan deze zones in de goede positie ten opzichte van elkaar en uw keuken is ergonomisch en praktisch ingedeeld.

Opbergruimte optimaal benutten

In een praktisch ingerichte keuken is voldoende opbergruimte beschikbaar. De grootte hiervan is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de manier van inkopen, de samenstelling van het gezin en de levensstijl. Daarnaast is het ook essentieel de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Diverse slimme kastoplossingen en lade-indelingen van Blum garanderen dat elke centimeter in uw keuken nuttig ingevuld wordt.

Blum SERVO DRIVE kast
SERVO-DRIVE kast | Blum
 
ORGALUX lades | Blum
ORGALUX praktische keukenhulpjes | Blum


Comfort met slimme kastoplossingen

Behalve de look van de keuken, is comfort zeer belangrijk. Blum heeft hiervoor mooie, functionele en praktische keukenhulpjes.  Lades die ook zwaarbeladen vederlicht en eenvoudig openen, waarna ze geruisloos sluiten door middel van BLUMOTION. Ook de klapsystemen en deuren van Blum bieden dit comfort. Kiest u voor een greeploos design, dan is SERVO-DRIVE een aanrader, deze elektrische openingsondersteuning van Blum zorgt ervoor dat u lades en klapdeuren kunt openen met een duwtje van uw heup, knie of elleboog.

De Showroom met keukenproefrit in Zaltbommel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8u30 tot 17.00u. Bezoek op telefonische afspraak of na aanmelding via email.

Bron: Voorlichtingsburo WONEN


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief