pinterest
Opgeruimd afval scheiden met de Orgalux afvallade

Opgeruimd afval scheiden met de Orgalux afvallade

In de keuken heb je altijd te maken met afval. Groenteafval, verpakkingsplastic en karton: het is niet alleen veel, het moet ook gescheiden worden. En waar laat je al die bakken en afvalemmers? Je kunt natuurlijk kiezen voor een vrijstaande afvalbak met compartimenten, maar deze staat niet altijd even fraai in je keuken. Een mooie oplossing is de geïntegreerde afvallade. Hierbij blijven de afvalemmers uit het zicht, maar toch binnen handbereik. Opgeruimd staat netjes!

FotoOpgeruimd afval scheiden met de Orgalux afvallade

Ordelijk afval scheiden

Met een ORGALUX afvalset heb je drie of vier afvalbakjes binnen handbereik. Je plaatst ze in een keukenlade - bijvoorbeeld onder de spoelbak - zodat je gemakkelijk afval kan weggooien en meteen scheiden in een ordelijke afvallade.

FotoOpgeruimd afval scheiden met de Orgalux afvallade

In een brede lade heb je naast de emmers nog ruimte om schoonmaakproducten op te bergen. Er zijn verschillende sets beschikbaar, die je naar eigen wens kan aanpassen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

FotoOpgeruimd afval scheiden met de Orgalux afvallade

Zonder handen te openen

Heb je een greeploze keuken? Dan is SERVO-DRIVE van Blum een aanrader voor je lades. Deze elektrische openingsondersteuning zorgt ervoor dat je de lade kan openen met een duwtje van je heup, knie of elleboog. Handig als je de handen vol hebt met keukenafval en geen hand meer vrij hebt om de lade te openen. Zo blijft het front schoon en komt het afval netjes in de juiste emmer terecht. Lees meer 

Meer weten over de mogelijkheden van Orgalux lade-indelingen? Download hier de brochure. Bekijk ook de verschillende mogelijkheden op de Orgalux website

FotoOpgeruimd afval scheiden met de Orgalux afvallade

Orgalux

Lade-indelingen van Orgalux

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen