pinterest
Zo creëer je een moderne keuken en de eetplek anno 2020

Zo creëer je een moderne keuken en de eetplek anno 2020

Je voelt en ziet de veranderingen om je heen. Verandering in de wereld en verandering in de woninginrichting. We gaan van strak naar gezellig. Van kil en koud naar met elkaar en duurzaam. Met een vleugje stoer en robuust. Hoe pak je dat aan in je keuken? Lekker veel hout gebruiken. Duurzaam is helemaal hip!

Afbeelding

Je wil niet alleen dat de wereld nog wat langer meegaat, maar je wil ook langer gebruik maken van de meubels in je huis. Je wil een fijne footprint achterlaten en je wil duurzaam leven. Je kinderen, kleinkinderen en hun kinderen moeten namelijk ook nog lekker kunnen genieten van de mooie Aarde. Kies bewust en ga voor een duurzame, degelijke en stoere eetkamertafel in je keuken.

Recyclen

De nieuwe eettafel die je net online hebt gekocht, heeft een lange levensduur. Het is leuk om een oude boekenkast te schuren en in een hippe kleur te schilderen. Die past heel mooi in je keuken tegenover die nieuwe tafel. Rust en duurzaamheid is de interieurtrend van nu. In samenhang hiermee komen ook kleuren zoals bruin en terra, aarde- en houtkleuren, helemaal terug. Je bent op zoek naar rustige en natuurlijke kleuren in deze hectische wereld.

Hout

Hout, steen en metaal, wol, linnen en katoen. Dat zijn echt materialen die je in 2020 perfect kunt toepassen. Lekker stoer, duurzaam en toch gezellig. Van materialisme naar nederigheid en eenvoud. Dus niet te veel spulletjes in de keuken en je woonkamer neerzetten! Houd het rustig en zorg op die manier voor een kalme atmosfeer. Dit heb je hard nodig in de digitale wereld van nu waarin je altijd weer streeft naar perfectie. Dit creëert veel stress en dat wil je niet. Een minimalistisch interieur met nieuwe en oude meubels laten je zien dat imperfectie heel goed samengaat met perfectie. De nieuwe keukentafel naast de hele oude open boekenkast waar nu je kookboeken in staan. Zet verder zo weinig mogelijk accessoires neer en maak gebruik van hout en linnen. Zo creëer je een simpele maar huiselijke sfeer en voelt iedereen zich gelijk op zijn gemak.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen