pinterest
Landelijke industriële lampen

Landelijke industriële lampen

Op zoek naar een nieuwe stijl in huis, maar je weet niet welke stijl? Je hoeft ook nooit één look te kiezen. Landelijk en industrieel is een perfecte combinatie! Waarom? Dat leggen wij graag voor je uit!

De combinatie landelijk en industrieel

Een industrieel interieur is qua interieurstijl het beste en makkelijkste te combineren met een landelijke trend. In een landelijk interieur zijn vaak al stoere en robuuste items te vinden, waarbij sobere en rustige kleuren de boventoon voeren. De landelijke stijl is daarom bij uitstek dé stijl om te combineren met een industrieel interieur!

Dit kun je o.a. doen door beton als materiaal te gebruiken. Beton is typerend voor de industriële woontrend en geeft je woning een stoere en natuurlijke uitstraling. Juist wanneer je beton gaat combineren met "levende" materialen zoals leer en zachte stoffen breng je weer warmte aan in je interieur.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van hout. Hout is eigenlijk in geen enkele woonstijl meer weg te denken. Hout zorgt voor warmte in je interieur en brengt je woning tot leven op een manier zoals geen enkel ander materiaal dat kan. Hout heeft de eigenschap dat het "leeft" en daardoor kun je met verschillende houtsoorten alle kanten op. Van grote houten eetkamertafels, houten salontafels en houten kapstokken tot kleine accessoires; met het gebruik van hout kun je nooit verkeerd gaan in je interieur.

Hout, metaal en beton vormen de ideale combinatie voor bijvoorbeeld landelijke industriële vloerlampen. Het gebruik van deze materialen in combinatie met staal is terug te vinden in dit soort lampen. 

De combinatie modern en industrieel

Naast een landelijke stijl is de moderne stijl ook perfect om te combineren met een industriële stijl! Beide stijlen kenmerken zich door het gebruik van baksteen, staal of hout. Maar ook strakke meubelen komen in beide looks voor. 

Naast de vele overeenkomsten zijn er ook veel verschillen in de stijlen. Waar industrieel meer een stoer uiterlijk heeft, is een modern interieur juist strak met rechte lijnen en neutrale kleuren. Door deze elementen samen te voegen zorg je voor een prachtig interieur. 

Heb je een moderne keuken? Kies dan voor stoere barkrukken of een robuuste eettafel met industriële hanglamp. Houd je van stalen deuren, een bakstenen muur en strakke meubelen? Dan zorgen de stijlen modern en industrieel voor het perfecte plaatje in jouw woning. 

Afbeelding

Ga ervoor!

Durf te combineren, maak je inrichting compleet en creëer met de juiste meubels en accessoires de perfecte sfeer bij jou thuis. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen