pinterest
Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Een wasmachine kast met lade

Een wasmachine kast met lade

Een goed georganiseerde wasruimte is een ware troef in een druk huishouden. Bij Wastoren® begrijpen ze deze behoefte en streven ze ernaar om je waservaring zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken. De innovatieve wasmachinekast met diverse lade-opties is ontworpen om de functionaliteit van je wasruimte te optimaliseren, waardoor je zelfs te midden van alle drukte moeiteloos de was kunt doen!

Handige opbergoplossingen

De kasten van Wastoren® zijn uitgerust met korflades onder de wasmachine en/of droger, perfect voor het netjes opbergen van wasmanden en andere benodigdheden. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om een uitschuifblad tussen of onder je wasmachine en droger te plaatsen, ideaal voor het gemakkelijk in- en uitladen van de was.

Comfortabel wassen met verhoogde machines

Met een onderstel met lade verhogen ze je wasmachine en/of droger naar een ergonomische hoogte, wat zorgt voor een comfortabelere werkhouding en extra opbergruimte. Bij Wastoren® geloven ze in maatwerk en bieden ze diverse inrichtingsmogelijkheden, zoals ladekasten, legplanken of een verticale indeling. De modulaire kasten maken het mogelijk om elke beschikbare ruimte in je waskamer optimaal te benutten, met extra opbergruimte boven, naast of onder je machines, en zelfs onderkasten naast je machines waar je een keukenblad op kunt plaatsen.

Praktisch en veilig

Een wasmachinekast met lade-opties is niet alleen praktisch, maar ook veilig. De wasmachine kasten van Wastoren® zijn TÜV-gecertificeerd en ontworpen om trillingen te absorberen, waardoor geluidsoverlast wordt verminderd en je wasmachine veilig en stabiel blijft.

Ontwerp je eigen wasmachinekast met lade-opties op www.wastoren.nl en geniet van een geoptimaliseerde waservaring!

Afbeelding

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen