pinterest

Tips voor een opgeruimde bijkeuken

Een bijkeuken is een multifunctionele ruimte waarin veel gebeurt; van het opbergen van keukenapparaten en voedselvoorraden tot het opruimen van sportspullen, schoonmaakmiddelen en het ophangen van de was. Superhandig, maar een goede organisatie van deze ruimte is wel essentieel om het netjes te houden. Met deze tips wordt jouw bijkeuken een georganiseerd paradijs!

Tip 1: Benut de hoogte

Maak optimaal gebruik van iedere centimeter in je bijkeuken door de hoogte in te werken. Stapel bijvoorbeeld je wasmachine en droger op elkaar in op maat gemaakte wasmachinekasten en overweeg het gebruik van hoge kasten. Met de modulaire systemen van Wasombouw creëer je de perfecte indeling, ongeacht de grootte van de ruimte. En met het uitgebreide assortiment aan verschillende stijlen en afwerkingen is er voor ieder wat wils. Hierdoor heb je niet alleen extra opbergruimte, maar krijgt de bijkeuken ook een opgeruimde en stijlvolle uitstraling.

          Foto: Wasombouw.nl

Tip 2: Slimme indeling

Investeer in kasten met een slimme indeling en verstelbare planken voor flexibiliteit. Maak gebruik van handige accessoires en slimme opslagoplossingen, zoals transparante bakken voor snacks en voorraad. Etiketten zijn je beste vriend - label potjes en bakjes, zo vind je alles snel terug. Laat je creativiteit de vrije loop met kleurrijke manden voor groente en fruit. Er zijn handige lades voor het opbergen van spulletjes voor je dagelijkse wasroutine en voor het opbergen van textiel zoals theedoeken en schoonmaakdoekjes. Een magnetisch bord aan de binnenkant van de deur is perfect voor boodschappenlijstjes.

Tip 3: Onder- en bovenkasten

Maak gebruik van onder- en bovenkasten om diverse opbergruimte te creëren. Berg kleine keukenapparaten, schoonmaakmiddelen en andere spullen op in de kasten om het geheel netjes te houden. Label de kasten indien nodig, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Door alles een vaste plek te geven, voorkom je rommelige situaties. Wasmachinekasten van Wasombouw hebben ook handige uittrekplateaus waar je gemakkelijk je wasmand op kunt zetten. De op maat gemaakte kasten zorgen voor een opgeruimde look en leveren veel extra opbergruimte. In de ruimere modellen is zelfs ruimte voor een strijkplank. Zo heb je het gemak van alles op één plek.

          Lees ook: Een georganiseerde wasruimte

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen