pinterest
Je keuken opvrolijken doe je met deze 5 items

Je keuken opvrolijken doe je met deze 5 items

Heb je een saaie keuken en wil je hier graag verandering in brengen? Dan denken de meeste mensen al gauw aan een hele verbouwing. Gelukkig kun je met bepaalde accessoires je keuken al een ander aanzicht geven. Benieuwd met welke accessoires je dit kunt doen? Lees dan snel verder!

Afbeelding

1. Groen

Veel mensen kopen planten en bloemen voor in de woon- of slaapkamer. Maar ook de keuken kan vaak wel wat groen gebruiken. Planten geven de ruimte immers wat kleur en gezelligheid. Het leuke aan een plant is dat je deze in een vrolijke plantenpot kunt plaatsen, waardoor je nog wat meer kleur in de keuken kunt creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klimop bovenop de keuken- of koelkast waarvan de bladeren aan de zijkant van de kast naar beneden kruipen? Geen plek op de keuken- of koelkast? Dan kun je uiteraard ook een hangplant aan het plafond bevestigen. Leuk in een macramé houder!

2. Vrolijk servies in het zicht

Veel van ons hebben de neiging om alles in kastjes op te bergen. Maar als jij vrolijk servies hebt, mag je dit best laten zien! Als je bijvoorbeeld stoere mokken of schattige espresso kopjes hebt, plaats ze dan op of naast het koffiezetapparaat. Dat zorgt direct voor een beetje kleur. Je kunt mooie borden en kopjes ook op een plankje plaatsen aan de muur, plantje ernaast en tada!

3. Bussen en potjes

Ontbijt je iedere ochtend met granen en zaden? Ben je een echte theeliefhebber? Of eet je regelmatig pasta en rijst? Al deze voedingswaren kun je uiteraard in de keukenkast plaatsen, maar je kunt ze ook in leuke potjes en bussen doen die je vervolgens op de plank of op het aanrecht zet. Je kunt bijvoorbeeld je eigen ‘thee-bar’ maken met verschillende theekruiden in potjes. 

4. Indoor kruidentuintje 

Houd je van verse kruiden door je gerechten? Dan is het een leuk idee om je eigen kruidentuintje in de keuken te hebben. Dan bedoelen we niet een grote bak met aardewerk, maar een leuk rekje of een stoere houten plank met diverse kruidenplantjes. Dat zal er zeker leuk uitzien en je hebt je kruiden binnen handbereik!

5. Stoere keukenkraan 

De tegels of kleur van je keuken veranderen is vaak een flinke opgave. Wil je iets kleins veranderen en toch een grote verandering teweegbrengen, dan kun beginnen bij je kraan! Maak er een echte blikvanger van en ga voor een gekleurde kraan. Bij Mastello kun je bijvoorbeeld keukenkranen in diverse kleuren kopen: van een rosé gouden en koperen keukenkraan tot een zwarte keukenkraan.

Met welke items ga jij aan de slag?

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen