pinterest
Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Een wasmachine in je badkamer? Dat kan!

Een wasmachine in je badkamer? Dat kan!

Wasmachinekasten geven een opgeruimde en elegante uitstraling aan je badkamer, terwijl ze tegelijkertijd de chaos elimineren. Dankzij het modulaire opbergsysteem en handige inzetstuk voor wasmanden behoren rondslingerende handdoeken en shampoo flessen voorgoed tot het verleden!  

Efficiënte Ruimtebenutting

De kasten van Wastoren.nl bieden slimme oplossingen voor het organiseren van je wasruimte, zelfs in kleine badkamers. Of je nu kiest voor een zij-aan-zij of gestapelde opstelling, de slimme ontwerpen verbergen lelijke leidingen en bedrading voor een strakke en nette look.

Modulaire Functionaliteit

Optimaliseer de functionaliteit van je badkamer met het modulaire opbergsysteem. Het inzetstuk voor wasmanden biedt een handige plek voor gebruikte handdoeken en vuile was, terwijl extra opbergkasten ruimte bieden voor al je benodigdheden. Pas de kastinrichting aan met roedes, legplanken, lades of verticale verdelingen naar jouw wensen.

Veiligheid Voorop

Veiligheid staat voorop bij deze wasmachinekasten. De TÜV-gecertificeerde kasten zijn uitgerust met een gepatenteerde kiepzekering om ongelukken te voorkomen. Geluidsabsorberende constructies zorgen voor een rust in de badkamer tijdens het wassen, centrifugeren en drogen, terwijl stevige tussenstukken een veilige plaatsing van de droger bovenop de wasmachine garanderen. Met Wastoren ben je verzekerd van een veilige en comfortabele waservaring. Vraag hier om persoonlijk advies.

Wil je jouw eigen wasmachine kast samenstellen? Neem dan eens een kijkje op www.wastoren.nl voor meer informatie!

Afbeelding

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen