pinterest
Dit zijn de 5 top trends voor keukendesign

Dit zijn de 5 top trends voor keukendesign

Af en toe is het tijd voor verandering in huis en wil je de keuken opknappen. De mogelijkheden hierin zijn natuurlijk eindeloos. De laatste jaren zijn er zoveel handige en mooie functionaliteiten bijgekomen in de keukens! Wat deze functionaliteiten en de beste trends zijn, vind je hier. Wanneer je deze dingen toepast bij het opknappen van je keuken, weet je zeker dat het een groot succes wordt!

Downdraft afzuigkap

Over het algemeen zijn ze erg onhandig, ze zitten in de weg en verpesten ook nog eens het design van je keuken. Inderdaad ja, de ouderwetse afzuigkap. Gelukkig is er nu een afzuigkap die net even anders werkt. De downdraft afzuigkap zit in je fornuis verwerkt. Als je gaat koken komt deze een stukje omhoog. Dit zorgt ervoor dat je keuken er in één klap, een stuk beter uitziet. Vooral als je een kookeiland hebt!

Apparatuur

Er zijn tegenwoordig allerlei verschillende nieuwe apparaten te vinden in de keuken. De meeste hebben één ding gemeen, je kunt er heerlijke dingen mee maken. Zo kun je met een stoom oven een lekkere maaltijd bereiden en met de nieuwste koffiezetapparaten heb je een ware barista aan huis.

Een groot keukenblad

Als je je keuken wilt opknappen, is het keukenblad vervangen misschien wel een goed idee. Een groot blad met een mooie bijpassende kleur, maakt je keuken helemaal af. Je kunt eindeloos variëren met de kleuren en materialen van je keukenblad, er zijn namelijk meer dan genoeg mogelijkheden. Kijk eens op internet of in woonbladen zodat je vast inspiratie op kunt doen voor je nieuwe keuken.

Weg met de keukenkastjes

Net als de afzuigkap zijn keukenkastjes nou niet bepaald een mooie toevoeging aan je keuken. In veel keukens zie je deze tegenwoordig ook niet meer terug. Wat je wel veel ziet zijn brede lades onder het aanrechtblad waar je alles in kwijt kan. Naast dat deze ruim en erg handig zijn, ziet het er ook nog eens een stuk beter uit.

De woonkeuken

De open woonkeuken is al een tijdje populair. De laatste tijd komt dit steeds meer naar voren. Mensen brengen nu eenmaal veel tijd door in de keuken, het is dus wel zo fijn als het een leuke en gezellige plek is. Als je een mooie woonkeuken hebt, kun je heerlijk genieten met vrienden en familie. Koken wordt een stuk leuker als je een woonkeuken hebt.

Afbeelding

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen