pinterest
De nieuwste keukentrends van 2020 op een rijtje

De nieuwste keukentrends van 2020 op een rijtje

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen? Kijk vooraf naar de laatste keukentrends van dit jaar. Zo weet je zeker, dat je een lange tijd vooruit kunt met de nieuwe keuken! Een keuken moet een plek zijn waar je de ruimte hebt om heerlijk te kokkerellen in de avond, de ochtend te starten met een glas verse jus d’orange, enzovoorts. Voldoende ruimte en een groot keukenblad zijn essentieel voor veel mensen! Daarbij worden keukens steeds vaker van inbouwapparatuur voorzien. Denk aan de oven, de koelkast en bijvoorbeeld een elektrische kookplaat in het werkblad. Aan welke eisen moet de nieuwe keuken voor jou voldoen?  

Afbeelding

Internet of Things in een moderne keuken 

Steeds meer keukens worden voorzien van apparaten, welke verbonden kunnen worden met het internet. Denk bijvoorbeeld aan de oven, welke bediend kan worden via een app op je mobiele telefoon. Datzelfde geldt voor de elektrische kookplaat! Nog iets verder gaat de koelkast, waarvan de voorzijde een groot scherm is. Het scherm toont je het laatste nieuws, geeft informatie over files en toont de agenda van je gezin. Goedkoop zijn deze koelkasten niet, waardoor het nog even zal duren voor we ze in een groot aantal keukens terugzien. De met het internet verbonden keukenapparatuur is goedkoper.  

Kokend, bruisend en plat water in huis

Naast het feit dat apparaten te koppelen zijn aan het internet, kiezen steeds meer mensen voor een Quooker in huis. Dit is een kraan die veel meer kan dan het leveren van warm en koud water. Een reguliere Quooker biedt de mogelijkheid om naast warm en koud water ook kokend water af te nemen. Hiervoor wordt een kleine boiler onder de kraan geplaatst. Uitgebreider is de Quooker Cube. Deze kan naast warm, koud én kokend water ook bruisend en plat water leveren. Heerlijk, zeker in de zomermaanden!  

Financiering van een nieuwe keuken 

Wist je dat je de kosten voor een nieuwe keuken mee kunt financieren in je hypotheek? Let op, dit geldt alleen wanneer er momenteel overwaarde op je woning zit. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning welke casco opgeleverd wordt, kun je de keuken altijd in de hypotheek meenemen. Uiteraard geldt dit alleen, wanneer de hypotheek niet boven je maximale hypotheek uitkomt. Op Ikbenfrits.nl lees je meer over hypotheken en mogelijkheden om een renovatie van de keuken mee te financieren in de hypotheek. Mogelijk kan dit ook bij een hypotheek oversluiten het overwegen waard zijn. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen