bulthaup b1: minimalistisch en sfeervol

Minimalisme stond ook de ruimteplanning van dit appartement in Hamburg-Flottbek voorop. Voor de bewoners was het belangrijk dat de keuken en het woongedeelte een lichte ruimte en een perfecte eenheid zouden worden, zonder daarbij de huiselijke, gezellige sfeer te vergeten.

Harmonie

Om aan deze eisen te voldoen, viel de keuze op een alpinewitte, mat gelakte bulthaup b1. De keuken valt zowel op door een puristische en ergonomische vormgeving als door de sterke aandacht voor het detail. Bovendien laten de drie basiselementen -keukeneiland, wandblok en hoge kastencombinatie- zich individueel aan de architectonische omstandigheden aanpassen.


Voor het appartement in Hamburg betekende dit dat het wandblok en de hoge kasten consequent tot het plafond reiken, zodat er voldoende plaats is om alle essentiële dingen netjes op te bergen. De technische componenten zoals aanrecht, oven en spoelunit, zijn zo aangebracht dat ze een optimaal werkproces garanderen en bovendien harmonisch in het gehele ruimteconcept passen.


Het hart van het huis

Het hart van het Flottbek-appartement is het keukeneiland: dankzij zijn centrale positie fungeert het als verbinding met het woongedeelte, anderzijds biedt het voldoende plaats om in alle rust maaltijden voor te bereiden, te koken en ondertussen met vrienden en familie te praten. Daarbij biedt het dankzij een intelligent binnenwerk extra bergruimte voor de dagelijks dingen. 


Het gebalanceerde gebruik van de juiste materialen versterkt de gewenste minimalistische, maar tegelijk gezellige atmosfeer: de alpinewitte matte lak als frontmateriaal schept een heldere en lichte esthetiek, terwijl de warme houten vloer de warme sfeer versterkt. 

Planning en realisatie van deze keuken werden verzorgd door bulthaup in Winterhude. Wil je meer informatie over bulthaup? Bezoek een dealer in jouw omgeving en laat je adviseren en informeren en vraag hier informatie aan

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen