pinterest

Breng je keuken naar buiten

Oké, nu het zo waait en koud is, is het misschien beter om lekker warm in de keuken te eten, maar voor de komende lente en zomer is het wel een goed idee. Lekker buiten eten, gezellig borrelen en genieten van het mooie weer! Daar heb je heus niet zoveel voor nodig. Een complete buitenkeuken bouwen kan, maar hoeft natuurlijk niet. Het gaat er maar om dat jij en je gezin comfortabel kunnen zitten eten in de buitenlucht. En daarvoor heb je alleen een goede tuinset nodig!

Waar let je op bij de aanschaf van een tuinset?

Wil je lekker kunnen eten, borrelen en natafelen in de tuin? Dan is het wel belangrijk dat je een tuinset aanschaft waarop je dat daadwerkelijk kunt doen. Je kiest dan voor een tuinset met rechte stoelen en een stabiele tafel. Natuurlijk zorg je ervoor dat je hele gezin (en aanhakende vrienden/familie) fijn kunnen zitten. Er zijn veel tuinsets te koop in veel verschillende designs. Zo heb je een ronde tafel met 6 comfortabele stoelen of een rechthoekige tafel met net zoveel stoelen als jij wilt. Ook een bartafel met hoge stoelen is een goed idee.

Zorg voor een goede basis

Het gaat bij het plaatsen van een tuinset in de tuin niet alleen om de grootte van de tafel en het aantal stoelen, ook de basis moet in orde zijn. Zo is het wel zo fijn als de tafel en de stoelen stabiel staan. Hiervoor kan het nodig zijn om het terras opnieuw te (laten) betegelen of egaliseren. Ook is het belangrijk dat je zonder hindernissen naar je nieuwe tuinset kunt lopen. Je moet er niet aan denken dat de versgebakken lasagne op je terras belandt in plaats van op tafel.

Wat als je ook lekker wilt chillen in de tuin?

Op een tuinset kun je natuurlijk heerlijk zitten, maar lekker liggen of onderuit hangen is er niet écht bij. Daarvoor kun je beter een tuin loungeset aanschaffen. In veel gevallen zul je een keuze moeten maken tussen een eetkamer-tuinset en een loungeset. Gewoon omdat de tuin niet groot genoeg is voor allebei. Heb jij de luxe van een grote tuin met meerdere terrassen? Kies dan vooral voor allebei de opties. Je kunt je dan de hele lente, zomer en het vroege najaar heerlijk vermaken in de tuin. Van heerlijk eten met een groep tot relaxen met een tijdschrift of een boek, het kan door de combinatie van deze twee tuinsets allemaal!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen