pinterest
Aluminium jaloezieën: dé perfecte raambekleding voor in de keuken

Aluminium jaloezieën: dé perfecte raambekleding voor in de keuken

De keuken is een ruimte in huis waar we graag tijd met met vrienden, familie of het gezin doorbrengen. Er wordt gekletst, gekookt, gegeten en zo nu en dan een borrel genuttigd. De keuken moet een sfeervolle ruimte zijn en licht speelt daarbij een essentiële rol. Het spelen met licht en lichtinval kan gemakkelijk aan de hand van raambekleding. 

‘s Avonds is het prettig om ramen af te sluiten en te genieten van je gewenste privacy, waar je overdag het liefst zoveel mogelijk licht in de keuken hebt. Raamdecoratie maakt het mogelijk om op veranderende behoeftes in te spelen. Alleen is niet elke vorm van raambekleding geschikt voor in de keuken. Wij hebben een optie gevonden die wél passend is!

Aluminium jaloezieën op maat 

In de keuken is het van belang dat de raambekleding zowel sfeervol als functioneel is. Bij het koken liggen de gevaren op de loer, want bij zelfgemaakte saus of soep is niet morsen vaak niet gegarandeerd. Met witte vouw- of plisségordijnen loop je een aardig groot risico op vlekken op het kwetsbare materiaal en dit willen we natuurlijk voorkomen. Aluminium jaloezieën op maat kunnen hier de oplossing voor zijn! Deze jaloezieën zorgen voor een moderne en luxe sfeer in de keuken.

Voor elke keuken mooie aluminium jaloezieën samen te stellen

In de wereld van jaloezieën is alles mogelijk. Zo kun je kiezen voor verschillende lamelbreedtes, bijvoorbeeld de 16mm, 25 mm of 50mm aluminium jaloezieën en zijn de 50mm jaloezieën ook nog naar wens af te stylen met ladderband. Voor in de keuken is een ladderkoord over het algemeen het meest praktisch, omdat een ladderband gevoeliger en kwetsbaarder is. Mocht je een ladderband overwegen, zorg dan dat de jaloezieën tijdens het koken omhoog getrokken zijn. Zo beperk je de kans op vlekken. 

Naast de lamelbreedte en mogelijkheid voor ladderband bij de 50mm jaloezieën heb je ook nog een ruime keuze in kleur. Ben je van plan om binnenkort aluminium jaloezieën te bestellen voor je keuken of wellicht voor een andere ruimte in huis? Vraag dan altijd gratis kleurstalen aan. Hiermee kun je thuis bekijken en vergelijken welke kleur het beste matcht met jouw woonwensen. 

Het schoonmaken van je nieuwe raamdecoratie

De aluminium jaloezieën zelf, zijn gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek. Spetters, vet en vuil kunnen zonder probleem verwijderd worden. Pas wel op met hele bijtende schoonmaakproducten. Een lauw sopje met een scheutje allesreiniger is vaak al voldoende. Ook zijn de jaloezieën niet gevoelig voor vocht. Dit maakt het een zeer geschikte optie voor in een (soms wat) vochtige keuken.  

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen