Dit wil je in de keuken! N-JOY muziek-systeem

Dit wil je in de keuken! N-JOY muziek-systeem

Met het N-Joy audiosysteem in de keuken wordt koken, ontbijten en afwassen nog leuker. Met dit nieuwe, waterdichte muzieksysteem van Aquasound kan je heerlijk radio luisteren en muziek streamen in de keuken.

N-Joy muzieksysteem voor de keuken

De magnetische wandhouder vormt het basisstation en is ook de lader voor de N-Joy controller. Dat staat niet alleen heel goed in de keuken, hierdoor is het systeem ook altijd klaar voor gebruik. Radio luisteren (internet) en muziek streamen vanaf de controller zijn de hoofdfuncties van het N-Joy muzieksysteem, dat bestaat uit een 5” Touch-controller (waterdicht), gecombineerd met 2 inbouwspeakers en een Mini-Box.

Winactie! Win het waterdichte muzieksysteem N-Joy van Aquasound voor keuken en badkamer #gadget #keuken #badkamer #aquasound

Hier is nu eens géén rol weggelegd voor de eigen mobiel…dat kan wel, maar hoeft niet. En dat maakt dit systeem zo eenvoudig en krachtig in gebruik. De Mini-Box (ontvanger/versterker) staat altijd in verbinding met de N-Joy controller en is zo klein dat deze gemakkelijk door een speakergat (rond 90 mm) past, om ‘m achter het plafond te verstoppen. Gecombineerd met de nieuwe speakers ‘Twist’ wordt de keuken omgetoverd tot een sfeervolle leefruimte.

Ook geschikt voor de badkamer en zelfs voor onder de douche! Lees hier meer en vraag vrijblijvend informatie aan...

Bekijk hier meer producten van Aquasound

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief