Win een N-JOY muziek-systeem voor de keuken!

Win een N-JOY muziek-systeem voor de keuken!

Met het N-Joy audiosysteem in de keuken wordt koken, ontbijten en afwassen nog leuker. Met dit nieuwe, waterdichte muzieksysteem van Aquasound kan je heerlijk radio luisteren en muziek streamen in de keuken. En het leuke is: UW-Keuken mag deze mooie gadget t.w.v. € 630,- weggeven aan één van onze fans!

Hoe maak je kans op hét nieuwe muzieksysteem?

Meedoen aan deze winactie is makkelijk. Klik op de foto hieronder en kom op onze fanpagina. Like & deel daar de foto en vergeet daarna niet de fanpagina van AQUASOUND te liken. Alle stappen doorlopen? Dan maak jij misschien kans om in juni 2017 (dan maken we de winnaar bekend) de eigenaar te zijn van dit te gekke audiosysteem, dat ook heel gaaf is voor de badkamer. Hieronder lees je meer over het waterdichte N-Joy audio-systeem met touch-controller en inbouwspeakers.

Klik op de foto en like & deel het bericht op onze fanpagina!

Winactie! Win het waterdichte muzieksysteem N-Joy van Aquasound voor keuken en badkamer #gadget #keuken #badkamer #aquasound
Lees hier onze actievoorwaarden

N-Joy muzieksysteem voor de keuken

De magnetische wandhouder vormt het basisstation en is ook de lader voor de N-Joy controller. Dat staat niet alleen heel goed in de keuken, hierdoor is het systeem ook altijd klaar voor gebruik. Radio luisteren (internet) en muziek streamen vanaf de controller zijn de hoofdfuncties van het N-Joy muzieksysteem, dat bestaat uit een 5” Touch-controller (waterdicht), gecombineerd met 2 inbouwspeakers en een Mini-Box.

Winactie! Win het waterdichte muzieksysteem N-Joy van Aquasound voor keuken en badkamer #gadget #keuken #badkamer #aquasound

Hier is nu eens géén rol weggelegd voor de eigen mobiel…dat kan wel, maar hoeft niet. En dat maakt dit systeem zo eenvoudig en krachtig in gebruik. De Mini-Box (ontvanger/versterker) staat altijd in verbinding met de N-Joy controller en is zo klein dat deze gemakkelijk door een speakergat (rond 90 mm) past, om ‘m achter het plafond te verstoppen. Gecombineerd met de nieuwe speakers ‘Twist’ wordt de keuken omgetoverd tot een sfeervolle leefruimte.

Ook geschikt voor de badkamer en zelfs voor onder de douche! Lees hier meer en vraag vrijblijvend informatie aan...

Bekijk hier meer producten van Aquasound

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief