Whirlpool introduceert Nova: de nieuwe generatie Side-by-Side koelkasten

Whirlpool introduceert Nova: de nieuwe lijn Side-by-Side koelkasten. De Nova kenmerkt zich door een opvallende restyling van de Amerikaanse koelkast. Hij biedt alle voordelen van een Side-by-Side koelkast en onderscheidt zich tegelijk door een aantrekkelijk minimalistisch design. De Nova is verkrijgbaar in drie kleuren: Intense White, Total Black en Infinity Metal. Naast stijlvol design is deze nieuwe lijn Side-by-Side koelkasten uitgerust met slimme technologieën zoals we dat van Whirlpool gewend zijn.

Minimalistisch design in de keuken
De veeleisende consument is altijd op zoek naar een slimme en stijlvolle combinatie van techniek en design. Daarom komt Whirlpool - de nummer één in huishoudelijke apparaten in Europa – met Nova, de Side-by-Side koelkast met minimalistisch design.
De keuken is tegenwoordig een plek waar veel tijd wordt doorgebracht en de inrichting en het design van de keuken staat volop in de aandacht. De volledig verzonken asymmetrische handgrepen en de exclusieve, glanzende afwerking maakt de nieuwe Nova Side-by-Side koelkast een opvallende verschijning in de keuken.

Whirlpool Nova    Whirpool Nova

Slimme technologie
Achter het fraaie uiterlijk van de Nova Side-by-Side koelkast gaan tal van technologische snufjes schuil. Met deze nieuwe lijn koelkasten loopt Whirlpool voorop in de ontwikkeling van moderne technologieën voor het bewaren van voedingsmiddelen.

Zo meet de unieke 6th Sense® technologie de temperatuur continu, en past die aan de hoeveelheid bewaarde producten aan voor een optimale versheid en houdbaarheid van het voedsel. Dit gebeurt 5 keer sneller in vergelijking met een Whirlpool Side-by-Side koelkast zonder 6th Sense® technologie.

Bovendien is de nieuwe Nova Side-by-Side een A+ koelkast, wat wil zeggen dat de Nova tot 25% minder energie verbruikt dan een koelkast uit de A-klasse.

De Nova Side-by-Side koelkasten zijn voorzien van een ijs- en waterdispenser. Hiermee beschikt men in een handomdraai over ijsblokjes, schaafijs of ijskoud water. Doordat de ijs- en waterdispenser in de deur is verzonken en niet in het diepvriesgedeelte is opgenomen, heeft het diepvriesgedeelte 20% extra ruimte.

Voor het eenvoudig vullen van flessen heeft de waterdispenser het nieuwe roterende EasyFill-systeem. Met een simpele druk op de knop komt er een vulkraantje tevoorschijn waarmee flessen in elke vorm eenvoudig met ijskoud water gevuld kunnen worden.

Om onaangename geurtjes in de Side-by-Side koelkast te vermijden en bacteriën geen kans te geven bevat de Nova een antibacterieel luchtfiltersysteem, dat Whirlpool samen met Microban® ontwikkelde.

Modellen en aanbevolen verkoopprijs
De Nova Side-by-Side koelkast is verkrijgbaar in drie modellen:
- Intense White, LuxilenTM-afwerking, WSN 5554 A+ W, € 1.799
- Total Black, LuxilenTM-afwerking, WSN 5554 A+ N, € 1.799
- Infinity Metal, LuxilenTM-afwerking, WSN 5554 A+ X, € 1.799


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Whirlpool


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief