pinterest
Welke keukenapparatuur past bij jou?

Welke keukenapparatuur past bij jou?

In een droomkeuken horen keukenapparaten die passen bij jouw manier van koken én bij je favoriete keukenstijl. Of je nu houdt van een strakke moderne keuken, een landelijke sfeer, een witte keuken of juist veel kleur; met de 7 productlijnen voor grote huishoudelijke apparaten van SMEG kan je de hele keuken in één stijl opfleuren. Er zijn tal van designs voor iedere smaak!

De unieke stijlen variëren van een klassieke "Victoria"-lijn, tot een strakke en luxe "Dolce Stil Novo"-lijn. Mooie designs voor keukens waar heerlijk wordt gekookt in Italian Style. We zetten een paar voorbeelden voor je op een rij.

1. Strakke lijnen

Is minimalisme helemaal jouw stijl? Met de kleuren zilver, zwart, wit en de nieuwste kleur Neptune Grey sluit de Linea lijn van SMEG aan bij dé designtrend van vandaag. 

FotoWelke keukenapparatuur past bij jou?

Smeg Linea - Neptune Grey

De apparaten zijn minimalistisch en evenwichtig door het bijzonder gebruik van roestvrijstaal en glas en heel gebruiksvriendelijk. De designlijn heeft een groot aantal apparaten, van ovens tot koffiemachines en accessoires, en past perfect in elke keuken. 

Chique zwart met koperen accenten

Edele materialen, iconisch zwart, in combinatie met koperen belijning. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Veel kans dat je je kunt terugvinden in de Dolce Stil Novo lijn van SMEG. Deze inbouwlijn combineert minimalistische glamour met technologische innovatie. De nieuwe TFT- displays hebben intuïtieve functies met tal van opties om jouw favoriete bakprogramma’s voor te programmeren.

FotoWelke keukenapparatuur past bij jou?

Smeg Dolce Stil Novo

Retrostijl met kleurrijke koelkasten en apparaten

Het unieke retro design kenmerkt de huishoudelijke en keukenapparaten uit de Jaren 50 lijn. De iconische FAB, de bekende gekleurde koelkast, is meer dan een koelkast alleen. Hij is de blikvanger in de keuken, net als een bank of lamp in de woonkamer.

FotoWelke keukenapparatuur past bij jou?

Smeg jaren 50

SMEG heeft ook een serie andere apparaten ontwikkeld met precies hetzelfde vintage-thema: koelkasten in diverse formaten en met diverse capaciteiten, vriezers, wasmachines en vaatwassers. Apparatuureen uitgesproken ontwerp, vloeiende lijnen en levendige kleuren zijn gecombineerd met de nieuwste technologie. Een betoverende serie voor liefhebbers van stijl en design.   

FotoWelke keukenapparatuur past bij jou?

Smeg FAB28 - Rust

Het assortiment van de iconische FAB28 koelkast in Jaren '50 stijl is trouwens onlangs uitgebreid met 4 nieuwe matte kleuren: Perfectly Pale, Rust, Light Blue & Matt Black. Naast de trendy kleuren straalt de matte afwerking exclusiviteit uit en passen de koelkasten in elke keukenstijl. 

Industrieel design en karakteristieke knoppen

De Classici lijn is de eerste esthetische lijn, die in samenwerking met architect Guido Canali is ontworpen door SMEG en wordt gekenmerkt door bijzonder gebruik van roestvrijstaal en een modern maar ook tijdloos design. 

FotoWelke keukenapparatuur past bij jou?

Smeg Classici

De unieke bedieningsknoppen zijn kenmerkend voor de Classici lijn. Je vindt deze terug op alle apparaten uit deze lijn waardoor de producten perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Tijdloze retro-look

De producten uit de Victoria lijn zijn functioneel en harmonieus. Deze unieke lijn is zowel toepasbaar in moderne als in meer traditionele landelijke keukenontwerpen. Het unieke ontwerp in combinatie met de laatste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen kenmerken de producten uit de Victoria lijn. 

FotoWelke keukenapparatuur past bij jou?

Victoria fornuis en afzuigkap

De Victoria lijn van Smeg bestaat uit fornuizen, ovens, afzuigkappen en inductiekookplaten met liefde voor detail en een passie voor koken

In de vernieuwde showroom van SMEG in Amsterdam kan je alle collecties bewonderen. Of bezoek één van de vele verkooppunten voor informatie. Kortom, SMEG maakt uw keuken uniek en stijlvol!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen