pinterest
Viking wijnkelderkasten Grand Cru

Viking wijnkelderkasten Grand Cru

De mooiste wijnen verdienen voor opening natuurlijk de beste bewaarplaats. De superieure wijnkelderkasten van Viking bieden in drie verschillende temperatuur zones plaats aan maar liefst 150 flessen wijn. Wanneer de wijn hier is bewaard, proef je exact de smaak zoals de wijnboer hem heeft bedoeld. Over grand cru gesproken!

FotoViking wijnkelderkasten Grand Cru

De mooiste wijn verdient de beste koeling

Ware wijnkenners beschouwen de Viking wijnkelderkast als een onmisbaar koelsysteem; hierin worden waardevolle wijnen op de beste temperatuur bewaard. Het systeem zorgt ervoor dat de temperatuur (in te stellen tussen 6 en 18 graden Celsius) constant gelijk blijft. Wijnen blijven optimaal in conditie. Ook dankzij het ultravioletwerend gehard glas en het mat zwart interieur die het daglicht geen kans geven. De vijf onderste schappen zijn voorzien van hoge esdoornhouten fronten die oudere wijnen het beste beschermen. Het genot begint al voor het drinken. Zet twee rekken schuin en plaats daar een te openen fles wijn tegenaan. Buiten het heerlijke (voor) uitzicht bezinkt de wijn op deze manier optimaal.

FotoViking wijnkelderkasten Grand Cru

Voor iedere ruimte

De Viking wijnkelderkast past in iedere ruimte. Zo kan je kiezen voor de RVS variant, die kan worden ingebouwd of als vrijstaand sieraad kan worden geplaatst òf voor de meubelvariant. De schapsranden zijn van dan massief esdoornhout en kunnen de kleur krijgen die het beste paste in uw woning. De Viking wijnkelderkast beschikt over vijftien rekken met plaats voor 150 flessen wijn van 75 cl. Ook voor magnums en halve liter flessen is uiteraard plaats. De uitschuifbare rekken zijn eenvoudig uit te nemen. Schoonmaken is kortom een simpel karwei. Geef wijn drinken een extra dimensie met deze grand cru onder de wijnkelderkasten.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen