pinterest
Een verstelbare keuken op maat

Een verstelbare keuken op maat

Stel, je bent twee meter lang en je partner is 1,50 meter. En je houdt allebei van koken. Dan wil je beiden een werkblad dat in hoogte verstelbaar is om zodoende prettig te werken in de keuken. Dat kan. Bij verstelbarekeuken.nl kan je terecht voor diverse mogelijkheden in de keuken, ook als je minder valide bent, is dit hét adres voor een aanpassing.

FotoEen verstelbare keuken op maat   FotoEen verstelbare keuken op maat

Maatkeukens in elk model

Verstelbarekeuken.nl heeft een jarenlange ervaring in maatmeubels, uitgevoerd in de kleur en het model dat je wenst. Daarbij wordt uitgegaan van het totaal plaatje, waarbij ook werkzaamheden als het zetten van de keuken, schilderen, tegelen, water- en gasaansluitingen horen. Een groot voordeel hiervan is dat je slechts een enkel aanspreekpunt heeft, waar vandaan alles geregeld kan worden. Het aanpassen van de keuken met een onderrijdbaar blad, in hoogte verstelbare kasten of misschien wel een in hoogte verstelbaar kookeiland horen ook bij de mogelijkheden die verstelbarekeuken.nl aanbiedt.

FotoEen verstelbare keuken op maat   FotoEen verstelbare keuken op maat

Verstelbare meubels

Verstelbare keukens maken ook verstelbare meubels, zoals een verstelbaar bureau, een aangepaste badkamer, slaapkamermeubels en nog vele andere soorten. Door de materiaal- en vakkennis krijgt u altijd een op maat gemaakt product, voor een mooie vaste prijs. Verder komen alle producten met een goede garantie. BLUM is bijvoorbeeld een van de vaste leveranciers.

Verstelbarekeuken.nl is heel flexibel en kan ook ’s avonds of in het weekend een afspraak maken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen