pinterest
Drie keer langer vers met koel- en vrieskasten van Siemens

Drie keer langer vers met koel- en vrieskasten van Siemens

Jaarlijks gooien Nederlanders volgens het Voedingscentrum per persoon 50 kilo aan eetbaar voedsel weg. Dat is ongeveer voor 2 miljard euro aan voedsel! Siemens koelkasten en vriezers houden door slimme en innovatieve oplossingen levensmiddelen tot wel drie keer langer vers en hebben een bijzonder laag energieverbruik.

FotoDrie keer langer vers met koel- en vrieskasten van Siemens

Vers, verser, verst

Levensmiddelen worden tegenwoordig al snel weg gegooid wanneer de versheid niet helemaal meer voldoet aan onze hoge eisen. Siemens biedt een breed assortiment vrijstaande en inbouwmodellen met slimme en innovatieve oplossingen om de versheid en kwaliteit van levensmiddelen langer te waarborgen. Met de nieuwe vacuumTechnology van Siemens blijven producten nu wel vijfmaal langer vers. De vacuümlade, geïntroduceerd in het Freshness Center van Siemens, kan met een speciale handgreep hermetisch afgesloten worden. Wanneer men op een knop drukt, wordt de lucht uit deze lade gezogen. De luchtdruk neemt met 300 millibar af en is daardoor uitermate geschikt voor levensmiddelen die snel bederven, zoals vis of rauw vlees, maar ook voor reeds bereide maaltijden.

Vlees en vis blijven bijvoorbeeld tot wel drie keer langer vers dankzij de vitaFresh 0 graden zone. De optimale luchtvochtigheid in de hydroFresh-box zorgt ervoor dat ook uw groente en fruit tot twee keer langer vers blijft.

FotoDrie keer langer vers met koel- en vrieskasten van Siemens

Maximale duurzaamheid door slimme oplossingen

Met een A+++ koelkast bespaart u tot wel 50% meer dan bij een A+ koelkast. Dankzij goede isolatie is minder stroom nodig om uw levensmiddelen op temperatuur te houden. De functie softClose zorgt ervoor dat de koelkastdeur altijd goed gesloten zit en er daardoor nooit onnodig energie verloren gaat. Rijp- en ijsvorming zorgen voor een hoger energieverbruik. Daarnaast kost ontdooien tijd en stroom. Het noFrost luchtcirculatiesysteem werkt mee aan een continu laag energieverbruik en u hoeft uw koel-vriescombinatie of vriezer nooit meer te ontdooien.

Meer weten? Bezoek dan eens inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen