pinterest
Unieke bulthaup showroom in Rotterdam

Unieke bulthaup showroom in Rotterdam

Elke bulthaup keuken is uniek. Dat komt doordat elke gerealiseerde bulthaup keuken afgestemd is op de speciale behoeftes van de opdrachtgever. Er is aandacht voor materiaalkeuze, functies en elektrische apparatuur. Ergonomische en esthetische factoren zijn even belangrijk als de bestaande architectuur van de ruimte en de eigen ideeën en wensen. In de showroom wordt de tijd genomen om je te adviseren, zodat je erop kan vertrouwen dat de keuken jouw unieke leefruimte creëert.

Spraakmakend, verrassend en bijzonder

De moderne showroom van bulthaup aan het Westplein in het bruisende Scheepvaartkwartier van Rotterdam laat zich het best omschrijven als spraakmakend, verrassend en uniek. Bij binnenkomst zie je alleen een complete en functionerende keukenopstelling staan; een bulthaup b3. Wat op zijn minst opvallend te noemen is voor een bedrijf wat zijn focus heeft op de verkoop van keukens. Daarmee is de aan het Westplein gelegen showroom uniek in de wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken bulthaup en dat merk je meteen als je de showroom binnenkomt!

FotoUnieke bulthaup showroom in Rotterdam

De innovatieve showroom in het monumentale ‘Atlantic huis’ is vooral ook een plaats waar de ervaren keukenontwerpers graag met je meedenken om samen te komen tot een keuken op maat die voldoet aan al jouw persoonlijke wensen.

Je bent van harte welkom om de showroom te bekijken. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Wil je een afspraak met een van de adviseurs voor de realisatie van jouw persoonlijke keuken en -leefruimte? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek via de bulthaup website

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen