pinterest
Tips voor het kiezen en indelen van jouw droomkeuken

Tips voor het kiezen en indelen van jouw droomkeuken

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken zijn er veel keuzes die je moet maken, zodat jouw nieuwe keuken niet alleen mooi is, maar ook praktisch en ergonomisch perfect aansluit op jouw levensstijl. Hier zijn een paar handige tips om je op weg te helpen bij het kiezen en indelen van jouw droomkeuken.

Praktische indeling en stijladvies

Naast het kiezen van kleuren die bij jouw huis en stijl passen en de keukenapparatuur die jij belangrijk vindt om in de keuken te hebben, is de praktische indeling één van de belangrijkste aspecten bij het selecteren van een nieuwe keuken. Denk goed na over hoe je de keuken gaat gebruiken en stem daar de indeling op af. Wil je een beter beeld krijgen van hoe jouw nieuwe keuken eruit zal zien? Bij Interkeukens kun je eenvoudig een gratis 3D-ontwerp inclusief offerte specificatie aanvragen. Zo krijg je een gedetailleerd beeld van de indeling en stijl van jouw nieuwe keuken, nog voordat je de showroom in Schoonhoven bezoekt.

Showroombezoek voor materialen, kleuren & stijlen

Een bezoek aan de showroom is een slimme zet als je nog twijfelt over bepaalde materialen, kleuren of stijlen. Hier kun je de verschillende mogelijkheden in het echt ervaren en ontdekken wat het beste bij jou past. Bij Interkeukens kan je kiezen voor keukens met een corpushoogte van 900 mm, wat maar liefst 20% meer opbergruimte betekent in vergelijking met de standaard hoogte van 750 mm.

Extra opbergruimte en modern design

Deze extra hoogte zorgt niet alleen voor praktisch gemak, maar geeft ook een strakkere en modernere uitstraling, vooral in combinatie met een lage sokkel. Als speciale openingsactie van de conceptstore in Schoonhoven krijg je nu de onderkasten met een corpushoogte van 90 cm, voor de prijs van de standaard corpushoogte. Een mooie kans om extra opbergruimte te creëren zonder extra kosten.

Ontvang Gratis Inspiratieboek voor de Nieuwste Keukentrends

Benieuwd naar de nieuwste trends en innovaties op keukengebied. Vraag dan het gratis inspiratieboek aan, boordevol noviteiten en trends die je zullen inspireren bij het ontwerpen van jouw nieuwe keuken. De keukenspecialisten van Interkeukens streven ernaar om jouw keukenervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ga langs in de showroom of neem contact op voor meer informatie om jouw droomkeuken te verwezelijken!

interkeukens

Zelfstandig uw keuken samenstellen

Informatie aanvragen bij interkeukens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen