Vers van de pers: nieuw Magazine van Tinello

De eerste uitgave van magazine Tinello: een inspiratiebron voor uw keuken en interieur

Tinello introduceert haar eerste uitgave van het inspiratie magazine. U kunt thuis aan de keukentafel heerlijk bladeren door de sfeervolle foto reportages van het maatwerk en de technologie van Tinello keukens. Keukens en interieur op maat gemaakt kunnen uw woning in een handomdraai een compleet andere uitstraling geven.

Het magazine geeft u impressies van diverse stijlen keukens en u kunt binnenkijken in de keuken waar vakmanschap, creatie en productie samenkomen. Gratis aan te vragen via de website www.tinello.nl

Sterrenchef Sergio Herman kookt in een Tinello keuken

Bij uitstek het voorbeeld van vakmanschap is sterrenchef Sergio Herman. Ook hij kookt in een keuken van Tinello de meest fantastische recepten en deelt er een met ons in het magazine. Hij vertelt over zijn kijk op koken en zijn andere projecten: “ Altijd kiezen voor kwaliteit en niet meegaan met de stroom” aldus Sergio.

De visie van Tinello

Tinello Keuken & Interieur is specialist in het ontwerpen van keukens, kastmeubilair en interieurinrichting. Frans Klis, directeur van Tinello Keuken & Interieur: “Wij doen dat geheel in eigen beheer. Samen met de klant komen we tot een ontwerp dat qua smaak en stijl in de gehele woning doorklinkt. Wij ontvangen geïnteresseerden graag in onze toonzaal voor een geïnspireerd begin van een ontwerp op maat.”

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen