pinterest
Jouw keuken, jouw kleur

Jouw keuken, jouw kleur

Je keuken is het hart van je huis, dus waarom zou deze saai zijn? Urban Colors van Teka is een exclusieve collectie geïnspireerd op de iconische elementen, kleuren en materialen die de grootste wereldsteden de afgelopen 100 jaar hebben vormgegeven. De inbouwapparaten hebben zuivere lijnen en geven de keuken de looks van een designruimte. Kies een kleur of combineer verschillende kleuren naar wens!

FotoJouw keuken, jouw kleur 

Night River Black

Kies je voor een moderne uitstraling? De Night River Black collectie van Teka is geinspireerd op de nachtelijke weerspiegeling van het water van de grote rivieren zoals de Tiber, de Seine, de Donau of de Rijn. Donkere tinten met een elegante afwerking die mooi in harmonie zijn met de rest van de keuken en een discreet, modern en uniek resultaat geven. Kies bijvoorbeeld voor de inbouwoven met Pyrolyse reinigingsfunctie en steakmaster-functie of een combi oven met magnetron en combineer deze met de handige warmhoudlade of inbouw vacuümlade. 

FotoJouw keuken, jouw kleur 

Stone Grey

De apparaten in de kleur Stone Grey hebben de kleur van de straten van de Europese hoofdsteden. Eeuwenoude kasseien gecombineerd met moderne elementen. Deze collectie is een designreferentie uit de architectuur en geeft een exclusieve toon aan de keuken.

FotoJouw keuken, jouw kleur

In de collectie vind je de kleuren Steam Grey, Stone Grey, London Brick Brown, Night River Black en White Marble.


Teka is het toonaangevende Duitse merk in inbouwapparatuur. Bezoek voor meer informatie de Teka website en download hier de catalogus met inbouwapparaten

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen