pinterest
RVS spoelbakken van Reginox

RVS spoelbakken van Reginox

Reginox, Nederlands grootste producent van spoelbakken, heeft een mooie serie voor de keuken genaamd Nevada. Deze serie spoelbakken is ontwikkeld met de modernste technieken en is door de strakke afwerking van de hoeken heel makkelijk te reinigen. Vuildeeltjes blijven niet meer achter in de hoeken van de bak. De spoelunit heeft een 10 mm radius spoelbak met design afdruipvlak. De hoekradius wordt bovendien in de spoelbak geperst om geen lasnaden te hoeven maken.

FotoRVS spoelbakken van Reginox

Uniek aan de Nevada spoelunit is dat het gemaakt is van geslepen staal. Het geslepen rvs zorgt voor een stoer, maar ook luxe design. De grote, diepe spoelbak van de Nevada 50 biedt ruim plaats om grote potten en pannen, ovenbakplaten, snijplanken en wokpannen, kortom alles wat niet de vaatwasmachine in gaat, af te wassen.

FotoRVS spoelbakken van Reginox

De Nevada is zo gemaakt dat het de mogelijkheid biedt om accessoires te laten rusten op de verdiepte rand in de spoelbak en te verschuiven over de volledige breedte van de spoelbak. De bediening van het zeefje kan door middel van een pop up die zich naast de kraan bevindt. Een draai aan de knop volstaat om het water in de spoelunit te laten weglopen zonder dat je met je handen het afwaswater in moet. Ook de overloop is discreet weggewerkt achter een afdekplaatje. De vierkante korfplug zorgt samen met de subtiele overloop voor de perfecte uitstraling van de gehele Nevada.

Elegante doorlopende lijnen

De Nevada is verkrijgbaar als vlakbouw spoelunit, waarbij de rand van de spoelbak gelijk ligt met het werkblad. Deze inbouwmethode zorgt voor een elegante doorlopende lijn en is ook vanuit hygiënisch standpunt een echte aanrader. Doordat er zich tussen het werkblad en de spoelbak geen opstaande randen bevinden is het sneller en gemakkelijker te reinigen.

De Nevada serie is in twee type modellen verkrijgbaar, de Nevada 50, een enkele spoelbak met design afdruipvlak en de Nevada 18-30, een dubbele spoelbak met afdruipvlak. Voor beide spoelbakken geldt dat ze links en rechts leverbaar zijn en ze worden standaard uitgevoerd met pop up. De afmeting van de totale spoelbak is 1000 mm breed en 510 hoog,. De Nevada 50 is 210 mm diep en de Nevada 30-18 is 190 en 155 mm diep. Reginox heeft ook passende kranen en zeepdispensers in haar assortiment.

Bekijk hier meer voorbeelden van spoelbakken

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen