pinterest
Stoomoven en magnetron in één van Miele

Stoomoven en magnetron in één van Miele

De oven is het meest gebruikte kookapparaat in de keuken, op de voet gevolgd door de magnetron en de stoomoven. Vaak is er in de keuken niet genoeg ruimte voor al deze inbouwapparaten, maar daarvoor komt Miele met de perfecte oplossing: een nieuw ontwikkelde stoomoven met magnetron.

DGM 6800: inbouwapparaat met veel mogelijkheden

Ruim 90% van de Miele-consumenten wil voor de nieuwe keuken een tweede inbouwapparaat, waarbij  vaak wordt getwijfeld tussen een stoomoven en een magnetron. De DGM 6800 is hier de ideale oplossing, omdat hij het comfort van de magnetron combineert met de kwalitatief hoogstaande resultaten van de Miele stoomovens. Voor het opwekken van stoom gebruikt Miele dezelfde MultiSteam-technologie die ook bij de andere stoomovens van het merk wordt toegepast.  Het magnetronvermogen kan op zeven standen (max. 1.000 watt) worden ingesteld. Bijzonderheden zijn een Quick-Start-functie (voor bijvoorbeeld het met één druk op de knop opwarmen van chocolademelk) en een automatisch programma voor popcorn. En wat de bereidingsruimte betreft: die is uitgegroeid tot een inhoud van 40 liter, wordt verlicht door duurzame led’s en is voorzien van extra grote (stoom)pannen en een glazen plateau.

Praktische voordelen

De DGM 6800 heeft 150 automatische programma's die via het M Touch-display met zoekfunctie snel oproepbaar zijn. De gebruiker kan maximaal 20 eigen programma's samenstellen en opslaan. Het maken van eigen programma's heeft bij de DGM 6800 een extra, praktisch voordeel, want bij het combineren van beide bereidingswijzen wordt de snelheid van de magnetron samengevoegd met de kwalitatief hoogstaande resultaten van de stoomoven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in één proces een gerecht behoedzaam te ontdooien en gelijkmatig te verwarmen. Wie een ingevroren ovenschotel wil opwarmen, slaat vier stappen op als eigen programma, die afwisselend bestaan uit het gebruik van de magnetron en de stoomoven. Ook bij het simpelweg opwarmen van voedsel kan de afwisseling van stoom en microgolven zijn nut bewijzen, omdat gerechten dan minder snel uitdrogen.

Extra: kookboek en RVS pannen

De nieuwe stoomoven met magnetron van Miele is een inbouwapparaat voor een 45 cm hoge meubelnis. Hij is verkrijgbaar in de designserie PureLine in de kleuren roestvrij staal CleanSteel, obsidiaanzwart, briljantwit en havannabruin. Bij het apparaat worden vier roestvrijstalen (stoom)pannen meegeleverd, een rooster, een glazen opvangplaat, twee ontkalkingstabletten en een kookboek.

Klik op de foto voor meer informatie over de DGM 6800

FotoStoomoven en magnetron in één van Miele

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen