pinterest
Start je dag met instant kokend water

Start je dag met instant kokend water

Word jij 's morgens ook graag wakker met een lekkere kop thee? Met de Silhouet Instant van Damixa hoef je niet meer te wachten en staat jouw thee in een handomdraai voor je te dampen. Nooit meer wachten tot het water in de pan kookt, maar direct starten met het koken van je groente, pasta of rijst zorgt ervoor dat je minder tijd nodig hebt voor het bereiden van een maaltijd. De nieuwe serie kokendwaterkranen van het Deense merk zijn daarnaast een lust voor het oog, gebruiksvriendelijk en veilig.

FotoStart je dag met instant kokend water

Silhouet Instant is een prachtig vormgegeven designelement dat je keuken karakter geeft. Of je nu een klassieke of moderne keuken hebt, deze kokendwaterkraan past perfect bij de stijl van jouw huis. De design kraan is verkrijgbaar in vijf duurzame oppervlakken, die van nature passen bij de Silhouet-serie: Staal, Geborsteld Messing, Koper, Grafiet PVD en Mat Zwart.

FotoStart je dag met instant kokend water

De bediening van Silhouet Instant is net zo eenvoudig als elegant. Met de handige druk-en-draaifunctie activeer je de kokendwaterstroom moeiteloos en veilig. De ribbelgreep en speciaal ontworpen beluchter zorgen voor ultiem comfort, stabiliteit en veiligheid tijdens gebruik. Bovendien kun je met deze kraan de exacte hoeveelheid water gebruiken die je nodig hebt, waardoor je zowel water als energie bespaart.

FotoStart je dag met instant kokend water

Installatie is een fluitje van een cent, aangezien Silhouet Instant past op de meeste gootstenen en eenvoudig te integreren is in de meeste keukenkasten. Bovendien kun je met het BWT-filter genieten van kalkvrij mineraalwater direct uit de kraan. Het magnesiummineraal in het filter zorgt niet alleen voor een betere smaak, maar ook voor een natuurlijk evenwicht in het water.

De Instant kokendwaterkranen collectie van Damixa heeft een prachtig Deens design gecombineerd met hoogwaardige kwaliteit. De Instant kranen kunnen worden gecombineerd met een 4L of 7L combi boiler, met titanium vat.

Vraag vrijblijvend informatie aan of bezoek de website van Damixa.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen