pinterest
Extra werkruimte met spoelbak Attika

Extra werkruimte met spoelbak Attika

Op zoek naar een smaakvolle en praktische spoelbak? De Attika XL 60 van Blanco is een elegante spoelbak van roestvrij staal met een innovatieve extra. Door de toevoeging van de ingebouwde lekbak Attika 60-T krijgt de spoelbak een extra werk-zone en een afdruip-zone voor de vaat. Functioneel en zeer smaakvol.

Spoelbak en comfortabel werkblad

Spoelbak Attika XL 60 van Blanco heeft een strakke, verhoogde rand van 17 mm, die zorgt voor een functionele bescherming tegen waterspetters. In combinatie met de precies op maat gemaakte snijplank in notelaar-compound ontstaat een multifunctioneel en comfortabel werkblad. Door deze extra afzet-ruimte worden ook de combinatiemogelijkheden van het keukenontwerp uitgebreid. De spoelbak kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met SteelArt mengkranen zoals de BLANCOCULINA-S Duo, en met andere praktische accessoires.

FotoExtra werkruimte met spoelbak Attika

Multifunctionele eenheid

Beide bakken hebben hetzelfde ontwerp, het enige verschil is de diepte van de bakken. Deze bepaalt ook de functionele gebieden: ATTIKA 60 XL beschikt over een extra diepe bak (210mm) en is ideaal voor het afwassen van grote pannen. De ernaast ingebouwde ATTIKA 60-T is ontworpen als een voorbereidingszone, en is slechts 35mm diep. De precies op maat gemaakte snijplank kan de twee bakken combineren tot één mooie, multifunctionele eenheid. Indien de snijplank direct over de bakken geplaatst wordt, ontstaat er in een handomdraai een comfortabele werkzone voor de bereiding van voedsel. Daarnaast kan de snijplank ook volledig geplaatst worden in de inbouw lekbak, om erop te werken of om de snijplank op een mooie manier op te bergen.

FotoExtra werkruimte met spoelbak Attika

BLANCO ATTIKA 60/A werd voor het ontwerp al met verscheidene internationale design-awards beloond.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen