pinterest
Snijplank en schaakbord ineen

Snijplank en schaakbord ineen

Een prachtige gadget voor in de keuken is deze kopshouten snijplank gemaakt van eiken en Amerikaans noten. Je kunt er op snijden, maar ook op schaken. Het heeft zelfs de officiële afmetingen van een wedstrijdbord. Speciaal voor de man met liefde voor koken en exceptionele producten.

Ambachtelijke snijplank en schaakbord ineen

Dit culinair schaakbord komt voort uit het brein van journalist David Reader. Hij vroeg meubelmaker Maarten Kien en chef-kok Arne Ramak een originele snijplank te ontwerpen, die niet alleen als snijplank praktische voordelen heeft, maar ook als schaakbord kan dienen. Immers: vooruitdenken is het adagium van schaakgrootmeesters en meesterkoks. De houtvezels staan recht omhoog waardoor een scherp mes tussen de vezels door snijdt. Zo blijft het mes blijft langer scherp en kan er geen vuil in de groeven achterblijven. De snijplank is geïmpregneerd met tungolie, waardoor hij niet kromtrekt en er geen diepe snijsporen achterblijven. En daarnaast is de plank perfect om op te schaken, hij heeft zelfs de officiële afmetingen van een schaakbord. Dat maakt deze snijplank de nieuwste gadget voor de keuken.  

FotoSnijplank en schaakbord ineen   FotoSnijplank en schaakbord ineen

Over David Reader

David Reader verbindt met trots de beste ambachtslieden van Nederland aan mannen die op zoek zijn naar exclusieve en met de hand vervaardigde producten. Door hedendaagse online shopmogelijkheden kan de relatie met het product en de vakman vervagen. David Reader wil deze ontwikkeling doorbreken en de authentieke verhalen van de ambachtslieden laten zien en horen. Met deze gedachte is DavidReader.nl ontstaan. Een online platform voor de man met liefde voor exceptionele producten, waar ambachtelijke en met de hand vervaardigde producten worden aangeboden door de ambachtsman zelf.

Het culinaire schaakblok is te verkrijgen op de website van David Reader. Afmetingen: 40 x 40 x 5 cm.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen