pinterest
Smeg fornuizen Tradizionale

Smeg fornuizen Tradizionale

Wegens succes geprolongeerd dachten ze bij Smeg, producent van o.a. hoogwaardige keuken apparatuur. Vorig jaar lanceerde Smeg de “Tradizionale’ lijn in fornuizen. Dit fornuis van formaat met zijn 110cm breedte, in de kleuren crème, zwart en zilver, gaat door het leven onder de naam TR4110. Dit najaar wordt deze stijlvolle lijn uitgebreid met 4 nieuwe fornuizen met 90cm breedte. Deze TR90 serie fornuizen met 6 branders op de gaskookplaat, waaronder een wok brander van 4,2kW, hebben een unieke uitstraling door de industriële, gietijzeren pannendragers.

FotoSmeg fornuizen Tradizionale   FotoSmeg fornuizen Tradizionale   FotoSmeg fornuizen Tradizionale

Verschillende modellen Smeg fornuizen

De TR90-modellen beschikken over een grote multifunctionele oven van maar liefst 119 liter met 8 functies. Onder de oven bevindt zich een handige opberglade. De TR90-modellen zijn beschikbaar in crème (TR90CNL) en zwart (TR90NNL)
De TR93-modellen daarentegen, zijn voorzien van maar liefst 3 ovens; een multifunctionele oven van 63 liter met 9 functies, een hetelucht oven van 66 liter met 9 kookniveaus en een grilloven van 36 liter met volledig variabel instelbare grill. De TR93-modellen zijn verkrijgbaar in crème (TR93CNL) en zwart (TR93NNL). Samen met de reeds bestaande 110 cm brede TR4110 fornuizen, voorzien van maar liefst 7 branders en 3 ovens (2 multifunctionele ovens en 1 grilloven), vormen de nieuwe ‘Tradizionale’ fornuizen een complete lijn met een exclusief uiterlijk, uitmuntende kwaliteit en tijdloos design.

FotoSmeg fornuizen Tradizionale   FotoSmeg fornuizen Tradizionale   FotoSmeg fornuizen Tradizionale

Informatie aanvragen bij Smeg

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen