Smeg jaren 50 collectie

Het immer succesvolle Smeg onderscheidt zich al jaren met hun unieke, kleurrijke, retro design apparaten die voorzien zijn van alle nieuwste technologie.

Smeg koelkast jaren 50
Bron: breathehappiness.co.uk
   


De klassieker uit de collectie is de beroemde FAB28 koelkast, dit model heeft internationaal furore gemaakt in de wereld van interieur. Om de trend voort te zetten na de FAB28 werd een hele serie apparaten ontworpen in dezelfde unieke Smeg stijl: koelkasten in alle soorten en maten, diepvriezers, wasmachines, vaatwassers en gashaarden. Voor de liefhebber kan het gehele interieur worden ingericht in deze jaren 50 stijl.

   

 

Nieuw: koel-vries combinaties

De collectie is uitgebreid met een vrijstaande koel-vriescombinatie in de ‘Jaren 50 serie’ onder de naam FAB50,  die met een netto inhoud van 362 liter (koelgedeelte) en 107 liter (vriezer) groter is dan de vorige modellen. Daarnaast is het FAB32 model is iets hoger geworden en, net zoals de nieuwe versie uitgerust met een NO FROST systeem, wat ervoor zorgt dat de hoeveelheid vocht in het koel- en vriesgedeelte wordt gereduceerd, waardoor de vorming van ijskristallen (rijp) aan de binnenzijde van het vriesgedeelte wordt voorkomen.

FAB30 en FAB32 hebben vanaf nu energieklasse A++ (FAB28 was al A++)

   

 

Nieuw: ingebouwde vaatwasmachine

Ook nieuw in het assortiment is de ST2FAB, een vaatwasser die ingebouwd wordt in de keuken. De vrijstaande vaatwassers zijn nu ook verkrijgbaar in de kleuren limegroen en oranje en de wasmachines zijn naast roze en blauw, nu ook in het wit en crème beschikbaar.

 

   

 

Last but not least: de kleine koelkast FAB10 is er nu ook in een Italiaanse Tricolore uitvoering

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen