Smeg fornuis Portofino in te gekke Mediterrane kleuren

Hou je van kleur in de keuken? Dan zijn de kleurrijke Portofino fornuizen van Smeg een echte aanrader. De schitterende fornuizen zijn geïnspireerd op de beroemde Italiaanse kustplaats Portofino en zijn een combinatie van sfeervolle Mediterrane kleuren met roestvrijstaal. Ze zijn er in de kleuren rood, geel, oranje, olijfgroen, wit, zwart, rvs en antraciet en geven de keuken een levendige look.

Het Smeg Portofino fornuis met bijbehorende afzuigkap geven de keuken een unieke, kleurrijke uitstraling

Smeg fornuis Portofino in de kleur oranje. De Portofino fornuizen van Smeg zijn er in zeven kleuren en in het rvs. #smeg #smeglove #fornuis #keuken #oranje
Dit 90 cm fornuis heeft een kookplaat met 6 branders, inclusief wok brander en extra sterke brander. Voeg daar de bijbehorende afzuigkap aan toe en iedere keuken zal die unieke, kleurrijke uitstraling krijgen die het verdiend.

Smeg fornuis portofino met bijpassende afzuigkap in het rood #smeg #smeglove #keuken #rood
De Italiaanse fornuizen zijn prachtig te combineren met vele keukens in verschillende kleuren en stijlen

Witte keuken met Smeg fornuis Portofino in de kleur geel. De Portofino fornuizen van Smeg zijn er in zeven kleuren en in het rvs. #smeg #smeglove #fornuis #keuken #geel
En zijn een echte eyecatcher in een witte keuken!

Smeg Portofino: een uniek fornuis

Smeg fornuis Portofino #geel #fornuis

De fornuizen zijn niet alleen prachtige kleuren, ze zijn ook uniek, omdat de 90 cm oven is uitgerust met 3 ventilatoren en als enige in zijn soort in energieklasse A+ valt. Daarbij beschikt de oven over 14 functies en heeft hij een netto inhoud van 115 liter. Er zijn ook Portofino fornuizen met een inductiekookplaat verkrijbaar. Bekijk in het filmpje de details!

Smeg ontving in 2016 bovendien een aantal prestigieuze awards voor de Portofino fornuizen, zoals een Good Design Award, IF Design Award en een Red Dot Award.

De Smeg Portofino fornuizen zijn te  bezichtigen in de  SMEG  Showroom: Withoedenveem 12, 1019 HE Amsterdam.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen