Smeg FAB28 koelkast in een denim jasje

Fashion en design komen bij elkaar in deze Limited Edition koelkast uit de fascinerende jaren 50 collectie van Smeg. Nog nooit eerder is een koelkast uitgevoerd in een denim jasje. In Nederland was deze fashionable koelkast een maand lang exclusief verkrijgbaar bij de flagship stores van de Bijenkorf.

Smeg koelkast in spijkerstof

De ronde vormen van deze koelkast gecombineerd met een stoere denim look geven elke keuken een trendy uitstraling. Wereldwijd werden er 250 stuks van deze unieke koelkast geproduceerd; een waar collectors item dus.

Smeg koelkast limited edition FAB28 denim in jaren 50 stijl #smeg #smeglove #keuken

De denim stof op de koelkast is behandeld met het speciale plasma PLANTI5, dat voorkomt dat de stof wordt aangetast door water, olie, schimmels en vlekken. Ook zorgt het ervoor dat de stof geen nare keukengeurtjes opneemt. Functioneel en energiezuinig

Smeg koelkast limited edition FAB28 denim in jaren 50 stijl #smeg #smeglove #keuken

Deze denim FAB28 onderscheidt zich niet alleen vanwege zijn trendy look, maar ook vanwege zijn functionaliteit. De ruime koelkast, met een totale inhoud van 248 liter, is uitgerust met onder andere drie glazen verstelbare leggers, een chromen wijnrek, een groente- en fruitlade en een vriesvak van 26 liter.

Ook de binnendeur biedt diverse opbergmogelijkheden voor optimale benutting van de ruimte. Daarnaast is deze Limited Edition koelkast van Smeg gecertificeerd met het energielabel A++, wat inhoudt dat deze een gegarandeerd laag energieverbruik heeft en dus kostenbesparend en beter voor het milieu is.

De FAB28 ‘Denim’ is op Eurocucina in Milaan geïntroduceerd.

BROCHURE AANVRAGEN

Smeg inbouw -
Smeg inbouw
Smeg vrijstaand assortiment -
Smeg vrijstaand assortiment

Informatie aanvragen bij Smeg

Informatie aanvragen bij Smeg

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen