SMEG blackboard koelkast die ook je berichten bewaard

Met de FAB28 Blackboard koelkast, één van de laatste aanwinsten in de FAB familie, heeft Smeg een speels nieuw communicatieplatvorm voor in huis geïntroduceerd. 

SMEG FAB28 krijtbord

Smeg biedt de perfecte oplossing door de koelkast om te toveren in een krijtbord. De buitenkant van de FAB28RDBB koelkast is voorzien van een speciale krijtverf waardoor de koelkast verandert in een memobord waarop, met de meegeleverde set kleurrijke krijtjes, eindeloos berichtjes kunnen worden uitgewisseld. 

Een bericht als "Ik hou van jou" is leuker op de koelkast dan via Whatsapp

Berichten als “de melk is op” en “ik hou van jou” komen toch veel beter over als je ze schrijft op de koelkast dan dat je ze verstuurd via WhatsApp?

SMEG FAB28 koelkast blackboard. Op het krijtbord van deze stijlvolle zwrte Smeg koelkast bewaar je al je boodschappen #koelkast #blackboard

De speciale laag krijtbordverf is niet alleen leuk en handig, maar ook nog eens vrij van toxische en schadelijke stoffen, krasbestendig, slijtvast en bestand tegen contact met voedsel, zweet of koude vloeistoffen. Daarnaast beschermt de krijtbordverf de koelkast tegen de effecten van zonlicht en zeelucht, waardoor op bijna iedere locatie genoten kan worden van deze speciale koelkast.

De Smeg FAB28 Blackboard Koelkast is niet alleen bijzonder mooi, maar met energieklasse A++ ook zeer energiezuinig. De koelkast heeft een koelgedeelte van 222 liter en een geïntegreerd vriesvak van 26 liter. Lees hier meer over de FAB koelkasten van Smeg

BROCHURE AANVRAGEN

Smeg inbouw -
Smeg inbouw
Smeg vrijstaand assortiment -
Smeg vrijstaand assortiment

Informatie aanvragen bij Smeg

Informatie aanvragen bij Smeg

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen