pinterest
Slimme oplossingen voor de kleine keuken

Slimme oplossingen voor de kleine keuken

In een kleine keuken is het soms schipperen met de werkruimte. Daarom is het belangrijk om de ruimte die we hebben optimaal te benutten. Met de juiste keukenaccessoires maak je het jezelf veel gemakkelijker om te koken en af te wassen. We hebben een aantal 'kitchen hacks' voor je, die je heel wat geklungel en gedoe kunnen besparen.

Slimme spoelbakaccessoires

Heb je een enkele spoelbak? Dan zijn de keukenaccessoires van Blanco slim en handig. Door ze te gebruiken, haal je zoveel meer uit je spoelbak en creëer je in een-twee-drie extra werkruimte. We zetten ze voor je op een rij:

Een hoekvormig inzetbakje is ideaal voor groenten of fruit

FotoSlimme oplossingen voor de kleine keuken

Wat dacht je van een hoekvormig inzetbakje? Dit exemplaar zet je in je spoelbak en geeft je zo extra ruimte. Handig om bijvoorbeeld fruit en groenten in te leggen, wanneer je ze hebt afgespoeld. Daarnaast kan je het inzetbakje ook perfect gebruiken om sponzen of afwasborstels te bewaren. Zo laat je die niet rondslingeren in je keuken. Bovendien kan je het inzetbakje makkelijk verplaatsen van de ene naar de andere hoek.

De Top-rails plaats je over de rand van je spoelbak

FotoSlimme oplossingen voor de kleine keuken

Deze top-rails plaats je over de rand van je spoelbak. Zo vormen ze een brug zodat je op twee niveaus kan werken. Handig om bijvoorbeeld een vergiet op te plaatsen wanneer je fruit of groenten wil wassen of pasta wil afgieten. Of om een pan te vullen met water wanneer je spoelbak nog vol water of afwas staat.

FotoSlimme oplossingen voor de kleine keuken

Bovendien kunnen de top-rails ook op elkaar geplaatst worden. Zo kan je er bijvoorbeeld ook je sponsjes of vaatdoeken in kwijt.

Een handig spoelbakrooster voor de enkele spoelbak

FotoSlimme oplossingen voor de kleine keuken

Ook het spoelbakrooster is handig wanneer je een enkele spoelbak hebt. Hiermee creëer je een extra niveau dat je kan gebruiken om je vaat te laten afdruipen, ingrediënten af te wassen …

FotoSlimme oplossingen voor de kleine keuken

Je vergroot met dit accessoire de veelzijdigheid van je spoelbak zonder extra plaats in te nemen. Bovendien kan je het spoelbakrooster ook gebruiken als onderlegger op je werkblad. Gemaakt uit kwaliteitsvol roestvrij staal is het namelijk perfect om pannen op te zetten. Multifunctioneel dus!

Strakke spoelbak

Niet alleen met de keukenaccessoires, maar ook met een handige spoelbak kan je de werkruimte in je keuken praktischer maken...

FotoSlimme oplossingen voor de kleine keuken

De BLANCO AXIA III 5 S een goede keuze. Met de strakke lijnen en dunne, vlakke boord zit je qua design alvast goed. En deze spoelbak ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook zeer praktisch!

Koken en afwassen wordt veel makkelijker omdat je het volume optimaal kan benutten. Zo is er het multifunctionele inzetbakje dat je gemakkelijk in de hoofdbak kan plaatsen om bijvoorbeeld eten te bereiden. Of wat dacht je van de op maat gemaakte snijplank?! 

Kijk voor tips over meer ruimte in je volledige appartement ook eens bij Inbox.Smartstorage

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen