SILESTONE® innoveert weer met een nieuwe spoelbak

Silestone®, de wereldleider in oppervlakken in kwarts en andere soorten natuursteen, blijft de sector van de kwartsmaterialen vernieuwen met innovaties.

Het Spaanse merk ontwikkelde eerder de spoelbakkenreeks ‘Integrity by Cosentino®’, die voor een doorbraak in de kwartssector zorgde. Dit is het eerste driedimensionale product dat uit één stuk Silestone® wordt gemaakt. Hierdoor versmelten werkblad en spoelbak naadloos met elkaar. Deze eigenschap brengt totale harmonie in de keuken. Het eerste product in de Silestone®-spoelbakkenreeks was Integrity ONE, een spoelbak met ronde vormen. De collectie wordt nu uitgebreid met een tweede model, de Integrity DUE, met rechte, slanke lijnen. Beide modellen zijn beschikbaar in een ruime waaier aan Silestone®-kleuren, zodat klanten over een bijna onbeperkt aantal combinatiemogelijkheden beschikken.

Silestone    

In tegenstelling tot de Integrity ONE-spoelbak, die slechts in één maat verkrijgbaar is (41 x 51 x 15,5cm), wordt de Integrity DUE aangeboden in 2 maten. De eerste maat, 37 x 34 x 15,5 cm, is ideaal voor keukenbladen met een dubbele spoelbak, terwijl de tweede maat, 37 x 41 x 15,5 cm, bij uitstek geschikt is voor een keukenblad met één spoelbak.

Zoals alle andere Silestone®-producten bieden de Integrity-spoelbakken alle voordelen die kenmerkend zijn voor dit materiaal. Een Silestone®-oppervlak heeft een oogstrelende vormgeving en is volkomen hygiënisch, uiterst duurzaam, kras- en vlekbestendig en opgewassen tegen de zure producten die in een woning voorkomen. En uiteraard heeft het antibacteriële eigenschappen.

Dit nieuwe product werd gecreëerd om de installatie ervan zo eenvoudig mogelijk te maken. De aansluiting op het Silestone®-werkblad zorgt voor een perfecte afwerking.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen