De nieuwe koel-vriescombinaties: verser dan vers

De koelkasten van Siemens zijn overal op voorbereid. Of je nu een aantal dagen geen boodschappen kan doen, of er onverwachte gasten op bezoek komen – dankzij de nieuwe functies blijven de producten langere tijd vers en worden ze onder optimale omstandigheden bewaard. Zo haal je voor meerdere dagen boodschappen in huis en houd je alles heerlijk vers in je nieuwe koel-vriescombinatie.

 
Koel-vriescombinatie iSensoric en Hyperfresh

De koelapparaten bewaren eten en drinken op intelligente wijze. Slimme sensoren zorgen ervoor dat je je niet druk hoeft te maken over de versheid, maar er alleen maar van hoeft te genieten. De noFrost apparaten voorkomen opbouw van ijs aan de binnenkant van de koelkast, wat het energieverbruik laag houdt en je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien. Dat bespaart tijd en moeite.

Vers, verser hyperfresh

Siemens koel vriescombinatie met hyperfresh en iSensoric #koelkast #siemens #hyperfresh #isensoric

Vlees, vis, fruit of groente; ze blijven super lang vers in de hyperFresh lade, die heel gemakkelijk te gebruiken is. Verder zijn zowel de vorm als functie gemaakt om fruit en groente perfect te bewaren. Kortom, met de nieuwe koelkasten van Siemens zijn je koelmogelijkheden flexibel, je producten vers en dat maakt je dag eenvoudiger!

Siemens vrijstaande en inbouwkoelkasten en -vriezers zijn verkrijgbaar in allerlei modellen zodat je volledige flexibiliteit hebt bij het plannen van je droomkeuken. Download hier de brochure met informatie!

BROCHURE AANVRAGEN

Siemens -
Siemens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen