pinterest
bulthaup Showroom in Groningen

bulthaup Showroom in Groningen

Duitse keukenspecialist bulthaup, bekend van de prachtige keukensystemen b1, b2 en b3 heeft door heel Nederland schitterende showrooms. De bulthaup dealer van je keuze neemt de tijd om je te adviseren, want elke gerealiseerde bulthaup keuken is afgestemd op jouw speciale behoeftes. Er is aandacht voor materiaalkeuze, functies en elektrische apparatuur. 

Fotobulthaup Showroom in Groningen

bulthaup b1

Showroom in Groningen

De bulthaup presentatie in Groningen ligt aan de Laan Corpus den Hoorn, waar ook diverse andere bekende merken en bedrijven hun showrooms hebben. De transparante uitstraling van het pand en de industrieel vormgegeven showroom weerspiegelen het bulthaup adagium dat architectuur, keuken en leefruimte een vloeiend geheel vormen.

De royale showroom (280 m. vloeroppervlak) staat in het teken van de architectuur van de leefruimte keuken en biedt ruimte aan de veelvuldig bekroonde keukensystemen van bulthaup: de productgroepen b3, b2 en b1. „Met dit modern vormgegeven gebouw geven wij als bulthaup meteen een prachtig visitekaartje af - het vervult ons met trots dat we het merk bulthaup op deze aantrekkelijke plek mogen presenteren“, aldus directeur Jacques Maas.

De bulthaup showroom in Groningen richt zich met zijn hoogwaardige producten niet alleen op particuliere klanten, maar adviseert ook architecten, projectontwikkelaars en verkopers van onroerend goed in het topsegment. De klant wordt terzijde gestaan door een vakkundig team van architecten en interieuradviseurs.

Ergonomische en esthetische factoren zijn even belangrijk als de bestaande architectuur van de ruimte en uw eigen ideeën en wensen. U kunt erop vertrouwen dat hij uw unieke leefruimte creëert. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen