Groningen heeft nieuwe Bulthaup Showroom

Groningen heeft nieuwe Bulthaup Showroom

De Duitse keukenspecialist Bulthaup - van de prachtige keukensystemen b1, b2 en b3 - opent een nieuwe showroom in Groningen

De nieuwe bulthaup presentatie ligt aan de Laan Corpus den Hoorn, waar ook diverse andere bekende merken en bedrijven hun showrooms hebben. De nieuwe locatie ligt bovendien niet ver van het centrum van de stad Groningen. Het pand, waarin voorheen een restaurant was gevestigd, is mede dankzij een ingrijpende renovatie een van de meest aantrekkelijke bulthaup locaties in Nederland. De transparante uitstraling van het pand en de industrieel vormgegeven showroom weerspiegelen het bulthaup adagium dat architectuur, keuken en leefruimte een vloeiend geheel vormen.

Bulthaup keuken b3Bulhaup b3
Bulthaup keuken b2Bulthaup b2
Bulthaup keuken b1Bulthaup b1

De leiding van de Groningse vestiging is in handen van Jacques Maas, Harry Windt en Jaap-Jan Terhuizen, allen al vele jaren handelspartner van het merk bulthaup. Jacques Maas en Harry Windt zijn tevens eigenaar van Keukenstudio Luit Windt in Veendam. De royale showroom (280 m. vloeroppervlak) staat in het teken van de architectuur van de leefruimte keuken en biedt ruimte aan de veelvuldig bekroonde keukensystemen van bulthaup: de productgroepen b3, b2 en b1. „Met dit modern vormgegeven gebouw geven wij als bulthaup meteen een prachtig visitekaartje af - het vervult ons met trots dat we het merk bulthaup op deze aantrekkelijke plek mogen presenteren“, aldus directeur Jacques Maas.

De bulthaup showroom in Groningen richt zich met zijn hoogwaardige producten niet alleen op particuliere klanten, maar adviseert ook architecten, projectontwikkelaars en verkopers van onroerend goed in het topsegment. De klant wordt terzijde gestaan door een vakkundig team van architecten en interieuradviseurs.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP