Samsung Chef Collection: innovatieve keukenapparaten

Samsung Chef Collection: innovatieve keukenapparaten

Ben je op zoek naar een nieuwe koelkast, vaatwasser, oven of kookplaat? De nieuwste premium lijn keukenapparaten Chef Collection van Samsung blinkt uit in functionaliteit en heeft een modern en stijlvol design. De Chef Collection bundelt de collectieve expertise van wereldberoemde sterrenchefs in keukenapparaten, die speciaal op maat zijn gemaakt voor de Europese keukens. Daarmee kan iedereen zijn innerlijke sterrenchef ontdekken!

De nieuwe generatie keukenapparatuur

Keuken met de nieuwste inbouwapparatuur van Samsung - Chef Collection

Samsungs nieuwe modellen keukenapparaten zijn innovatief, zien er super strak uit en presteren beter dan ooit. De Europese Chef Collection is op professionele keukens geïnspireerd en past naadloos in ieder keukendesign. De lijn bestaat uit deKitchen Fit Koelkast met een strak design en garandeerde versheid door Precise Chef Cooling, de Vapour Cook Oven met LCD touchscreen en Wi-Fi-bediening, de inductieplaat Virtual Flame met stijlvolle LED-vlammen die hitte visualiseren en de innovatieve vaatwasser waterWall. 

Vier nieuwe Samsung keukenapparaten uitgelicht:

Samsung inbouw koelkast Kitchen Fix - Chef Collection
De op professionele keukens geïnspireerde Kitchen Fit Koelkast past naadloos in ieder keukendesign en garandeert ultieme versheid met Precise Chef Cooling.

De nieuwste ovens van Samsung - Vapour Cook Ovens uit de Chef Collection

De nieuwe Samsung ovens met Vapour Technologie hebben een intuïtief color LCD touchscreen en Wi-Fi-bediening.

Samsung inductie kookplaat met Virtual Flame - Samsung Chef collection

Virtual Flame Technologie is de nieuwste innovatie op het gebied van inductieplaten. Deze slimme, stijlvolle LED-vlammen visualiseren hitte en maken het mogelijk om de intensiteit nauwkeurig aan te passen.

Keuken met de nieuwste inbouwapparatuur van Samsung - Chef Collection

Innovatief op het gebied van vaatwassers is de technologie van de Samsung WaterWall: een krachtig scherm van water valt over de hele breedte van de vaatwasser en maakt iedere hoek grondig schoon.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP