pinterest
Revolutionair koffieapparaat

Revolutionair koffieapparaat

Scanomat maakt furore in de wereld van koffieapparaten. Dit sensationele koffieapparaat ‘Topbrewer’ zet koffie op zeer innovatieve wijze en is een echte eye catcher in de moderne keuken. De koffiebeleving wordt weer ovetroffen en het ontwerp straalt eenvoud en stijl uit.

Volmaakt & Magisch

De prachtige, gepatenteerde roestvrij stalen designkraan is ontworpen om op ieder tafelblad te worden gemonteerd. De eenvoud van de TopBrewer past elegant bij de omgeving en stelt u in staat u te richten op een directer contact met de klanten en zorgt voor aanvullende verkoop aan de bar. De TopBrewer zet een perfect kopje koffie - telkens weer.

   We hebben de kleinste melkopschuimer ter wereld gepatenteerd. De opschuimer is bevestigd aan het uiteinde van de designkraan. Verse melk wordt “op aanvraag” verhit en opgeschuimd tot de juiste textuur. Het Scanomat melkreinigingssysteem van de TopBrewer reinigt alle slangen met water na ieder kopje. De TopBrewer levert ook gekoeld drinkwater, koude melk, heet water voor thee - en stoom om bijvoorbeeld groenten te blancheren.

FotoRevolutionair koffieapparaat

iPhone & iPad connectivity

Zet uw TopBrewer aan het werk met uw smartphone, tablet of het touchscreen. Stel uw eigen koffie of drank samen en sla het op onder uw favorieten. U kunt uw voorkeur snel en eenvoudig wijzigen. Met de TopBrewer verheft u koffiezetten tot een ware kunst. U waant zich een heuse barista.

Bedien meerdere machines met één enkele iPad, en via de pagina favorieten hebt u toegang tot alle machines in één oogopslag voor een verbluffend snelle keuze uit de gewenste drankjes.

Het touchpad toetsenbord dat in het tafelblad is ingebouwd kan deze taak ook overnemen als er geen Smartphone in de buurt is. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen