pinterest
Randafwerking van je werkblad: de finishing touch

Randafwerking van je werkblad: de finishing touch

Een werkblad van keramiek geeft je keuken een ultiem luxe uitstraling. Het neusje van de zalm! Kies je voor de luxe van een maatwerkblad, dan is de randafwerking de finishing touch. Met de JOCA metalen strip kan je de kleur van je kraan of spoelbak subtiel laten terugkomen in de rand van je blad. En dat geeft een fantastisch effect!

FotoRandafwerking van je werkblad: de finishing touch

JOCA randafwerking

Speciaal voor de keramieke Evora Ceramics keukenbladen is er de hoogwaardige metalen strip, die in de rand van het blad wordt verwerkt. Nu gekleurde kranen en spoelbakken niet meer weg te denken zijn uit de moderne keuken, is geeft deze strip in matching kleur een te gek efffect. En dat de luxe, gepatenteerde randafwerking ook wel tegen een stootje, is mooi meegenomen …

Perfecte match met kraan en spoelbak

Gold, Copper, Gun Metal of rvs: welke kleur je ook kiest, Joca doet zijn naam eer aan. Want Joca, een afkorting van Jocalia, en dat is Latijn voor sieraad. Combineer de afwerking met een trendy kraan en spoelbak in dezelfde kleur. Zoals de spoelbak TopZero, die letterlijk gemáákt is voor Evora Ceramics. De bak wordt als het ware randloos in het blad geplaatst, met een strak resultaat. De unit sluit ook naadloos aan bij de Selsiuz kokendwaterkraan in dezelfde kleur.

Joca is een gepatenteerde afwerking die alléén mogelijk is bij keramiek van Dekker Zevenhuizen; een familiebedrijf (1931) dat gespecialiseerd is in het bewerken van hoogwaardige materialen tot keukenbladen. Ook heeft het accessoires als verlichting, spoelbakken en kranen die je keuken compleet maken en waarmee je eindeloos kunt mixen & matchen.

Download de brochure

Evora Ceramics

Duurzame keukenbladen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen