pinterest
Keukenapparatuur uitproberen bij inspiratiehuis

Keukenapparatuur uitproberen bij inspiratiehuis

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur, kan je je oriënteren in een showroom van een van de merken voor keukenapparatuur. Diverse fabrikanten hebben zo'n showroom, waar de apparatuur in grote ruimtes staat opgesteld. Hier kan je niet alleen het hele aanbod zien, je mag ook zelf achter de kookplaat of (stoom)oven om onder begeleiding van een professionele kok de apparatuur te testen. Of je kunt een kookdemonstratie bijwonen om zo te zien, leren en proeven wat er met de diverse innovatieve keukenapparatuur mogelijk is. Dit zijn Interactieve showrooms, waar innovatie en demonstratie centraal staan.

Wat zijn jouw specifieke keukenwensen?

FotoKeukenapparatuur uitproberen bij inspiratiehuis

Voldoet je keuken aan de laatste trends of is het vooral een plek waar je gezellig uren aan tafel zit te praten? Of ben je een combinatie van allerlei types? De productadviseurs in de verschillende showrooms nemen volop de tijd om te ontdekken welke wensen en eisen je hebt en geven je deskundig en onafhankelijk persoonlijk advies om tot de perfecte keuken te komen. Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van afzuigkappen? Wat is het verschil tussen koken op gas en inductie? Slow Cooking of een voedzame maaltijd binnen 30 minuten? Welke oven is het meest geschikt voor jouw kookstijl? De adviseurs zoeken eerst samen met je uit wat nodig is en adviseren daarna vrijblijvend om te komen tot een keuken waar jij jarenlang plezier van zult hebben.

Een wereld aan inspirerende keukenapparatuur

Bij inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp laten topmerken elk op unieke wijze de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukenapparatuur zien. In vier showrooms onder één dak kan je het duurzame karakter van Bosch ervaren, het innovatieve karakter van Siemens, de exclusieve uitstraling van Gaggenau en de passie voor koken van Neff. De ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor je. Zij bespreken je persoonlijke situatie, behoeften en wensen en brengen deze in kaart. Met dat inzicht wordt het makkelijker om de juiste keuze te maken uit de verschillende inbouwapparaten en kookmethoden. Kies je voor gebruiksgemak in de keuken? Voor duurzaamheid? De ervaren adviseurs begeleiden je graag in het oriëntatieproces en kunnen je voorzien van vrijblijvend advies dat aansluit op jouw lifestyle en wensen.

Workshops in de kookschool van inspiratiehuis 20|20

FotoKeukenapparatuur uitproberen bij inspiratiehuis

In vier showrooms onder één dak worden innovaties op het gebied van design, gebruiksgemak of energieverbruik gepresenteerd, waarbij je zelf kan deelnemen aan kook- en koffieworkshops. Koken is niet alleen een kwestie van de juiste apparatuur aanschaffen, maar ook van weten hoe je die het best kunt toepassen. Daarom organiseert inspiratiehuis 20|20 vele kookworkshops. Laat je inspireren door de professionele koks en maak kennis met de allernieuwste kooktrends en –technieken zoals stoomkoken. Dan weet je zeker dat je ook alles uit je nieuwe keukenapparatuur kan halen.

Leren en proeven bij een kookdemonstratie

FotoKeukenapparatuur uitproberen bij inspiratiehuis

Omdat een goede kok nooit is uitgeleerd, kan je bij inspiratiehuis 20|20 ook de kunst afkijken van professionele koks tijdens allerlei (interactieve) kookdemonstraties.  Dat varieert van bijvoorbeeld een aantal verschillende technieken van het stoomkoken tot en met de mogelijkheden van de nieuwste inbouwapparatuur. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Ga dus kijken, leren en proeven! Liever zelf aan de slag? Bij Kies & Kook op het marktplein kan je zelf heerlijke gerechten kiezen en bereiden in de demokeuken.

Vrijblijvend advies

FotoKeukenapparatuur uitproberen bij inspiratiehuis

In inspiratiehuis 20|20 kan je overigens geen keukenapparatuur kopen, maar je kan wel doorverwezen worden naar een professionele keukenzaak bij je in de buurt. Wil je ontdekken wie je bent in de keuken en welke keukenapparatuur daar het best bij past? Inspiratiehuis 20|20 is dé plek voor inspiratie en informatie.

Je bent elke dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op enkele zondagen per jaar van 12.00 tot 17.00 uur (kijk op de website voor de data) van harte welkom in inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Wil je verzekerd zijn van een uitgebreid product advies of een rondleiding, maak dan een afspraak via inspiratiehuis2020.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen