Poggenpohl Plusmodo: de transparante designkeuken

Een lichte keuken met open kasten oogt ruimtelijk en geeft de mogelijkheid om je mooie keukenspullen en servies te tonen. Met dat idee ontwierp de gerenommeerde Spaanse designer Jorge Pensi voor Poggenpohl PLUSMODO. Bijzonder aan het ontwerp zijn de uittrekbare trays onder het werkblad, die samen met het PLUSMODO verlichtingsconcept de keuken transparant en licht maken.

Poggenpohl keuken Plusmodo

Uittrekbare trays

PLUSMODO heeft direct onder het werkblad uittrekbare trays, die op niet-zichtbare rails glijden. Daarmee wordt het (meestal) gesloten oppervlak van de onderkasten geopend. De trays kunnen gebruikt worden als uittrekbare plateaus. Door een opzetelement van helder glas worden het vitrines, waarin servies, potten en keukengerei op sfeervolle wijze worden gepresenteerd. Dat creëert transparantie en licht, met een bijzonder accent op de horizontale lijnen.

Poggenpohl keuken Plusmodo trays

  Poggenpohl Plusmodo keuken trays

Verlichte bovenkasten

Door het verlichtingsconcept van Poggenpohl PLUSMODO in de verlichte bovenkasten, die zijn opgebouwd uit gesatineerd glas, wordt je mooie servies als design uitgestald. De verticale verlichtingselementen in nissen zorgen voor een optimale verlichting van het werkblad. Een keukenconcept voor iedereen die houdt van een transparante- en lichte keuken in een doordacht design.

Poggenpohl keuken Plusmodo

  Poggenpohl keuken Plusmodo

Keukenapparatuur

Bij alle Poggenpohl concepten wordt gekozen voor hoogwaardige keukenapparatuur. Geselecteerd op design, technologie, ergonomie, kwaliteit en duurzaamheid. Van kookplaten met geïntegreerde afzuiging tot extreem energiezuinige vaatwassers. Keukenapparatuur voor meer comfort, bedieningsgemak en kookplezier. In de PLUSMODO keuken is gekozen voor inbouwapparatuur van Miele.

Inbouwapparatuur Miele Poggenpohl keuken plusmodo

 

 

Poggenpohl

Luxury Kitchen Made in Germany

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen