Schitterende keukens in luxe appartementen in Londen

Schitterende keukens in luxe appartementen in Londen

Als het luxe keukenmerk Poggenpohl de keukens ontwerpt voor peperdure appartementen in het beroemde 'Oceanic House' in Londen, dan wil je dat als liefhebber van keukendesign zien. Nu de exclusieve verbouwing van de oude hoofdvestiging van de Titanic-rederij in Londen is voltooid, kunnen we eindelijk binnenkijken!

Luxe appartementen met prachtige keukens

Oceanic House in Londen met in de luxe appartementen exclusieve Poggenpohl designkeukens. Foto CityAM

Het beroemde 'Oceanic House' behoort tot de meest exclusieve panden in de metropool Londen. De luxe appartementen hebben een onbetaalbaar uitzicht op de Big Ben en op Trafalgar Square. Dit historische gebouw werd in 1907 gebouwd als hoofdvestiging van de White Star Line, de rederij van de Titanic.

Oceanic House luxe appartementen Londen - Foto woolfinterior.com

Later waren in het 'Oceanic House' eerst een bank, vervolgens diverse afdelingen van het Britse ministerie van defensie en daarna een restaurant gevestigd. In 2016 werd begonnen met de verbouwing van de bovenste verdiepingen in zes luxe woningen en een duplex-penthouse.

In het kader van de enorme renovatie van zo'n 100 miljoen pond van het 'Oceanic House' werden in deze exclusieve appartementen grote Poggenpohl keukens geplaatst.

Exclusieve design keuken van Poggenpohl in luxe appartement van Oceanic House in Londen #poggenpohl #keuken #design #woonkeuken #kookeiland

De ontwerpers van de Poggenpohl studio in Londen Wigmore Kitchens ontwierpen moderne en strakgelijnde keukens voor de historische ambiance van het 'Oceanic House'. De fronten in de kleuren kiezelgrijs en terra laten de exclusieve details van de ruimtes als gestuukte plafonds en antieke houten deuren heel goed tot hun recht komen. De combinatie zorgt voor een unieke sfeer!

Exlusieve designkeuken van Poggenpohl in luxe penthouse in het Oceanic House in Londen #designkeuken #woonkeuken #kookeiland #design #poggenpohl

De Poggenpohl keuken van het Penthouse is werkelijk van alle gemaaken voorzien. En wanneer je heerlijk hebt gedineerd in de prachtige designkeuken, kan je nog even nagenieten van je onbetaalbare uitzicht op het dakterras in hartje Londen...

Oceanic House - penthouse londen dakterras. Foto: woolfinterior.com

Wij blijven nog even verder dromen!

Bekijk hier meer exclusieve en op maat gemaakte keukens van Poggenpohl

Bron foto's: www.woolfinterior.com en Poggenpohl

Brochure over Schitterende keukens in luxe appartementen in Londen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP