pinterest
Schitterende keukens in luxe appartementen in Londen

Schitterende keukens in luxe appartementen in Londen

Als het luxe keukenmerk Poggenpohl de keukens ontwerpt voor peperdure appartementen in het beroemde 'Oceanic House' in Londen, dan wil je dat als liefhebber van keukendesign zien. Nu de exclusieve verbouwing van de oude hoofdvestiging van de Titanic-rederij in Londen is voltooid, kunnen we eindelijk binnenkijken!

Luxe appartementen met prachtige keukens

Het beroemde 'Oceanic House' behoort tot de meest exclusieve panden in de metropool Londen. De luxe appartementen hebben een onbetaalbaar uitzicht op de Big Ben en op Trafalgar Square. Dit historische gebouw werd in 1907 gebouwd als hoofdvestiging van de White Star Line, de rederij van de Titanic.

Later waren in het 'Oceanic House' eerst een bank, vervolgens diverse afdelingen van het Britse ministerie van defensie en daarna een restaurant gevestigd. In 2016 werd begonnen met de verbouwing van de bovenste verdiepingen in zes luxe woningen en een duplex-penthouse.

In het kader van de enorme renovatie van zo'n 100 miljoen pond van het 'Oceanic House' werden in deze exclusieve appartementen grote Poggenpohl keukens geplaatst.

FotoSchitterende keukens in luxe appartementen in Londen

De ontwerpers van de Poggenpohl studio in Londen Wigmore Kitchens ontwierpen moderne en strakgelijnde keukens voor de historische ambiance van het 'Oceanic House'. De fronten in de kleuren kiezelgrijs en terra laten de exclusieve details van de ruimtes als gestuukte plafonds en antieke houten deuren heel goed tot hun recht komen. De combinatie zorgt voor een unieke sfeer!

De Poggenpohl keuken van het Penthouse is werkelijk van alle gemaaken voorzien. En wanneer je heerlijk hebt gedineerd in de prachtige designkeuken, kan je nog even nagenieten van je onbetaalbare uitzicht op het dakterras in hartje Londen...

Wij blijven nog even verder dromen!

Bekijk hier meer exclusieve en op maat gemaakte keukens van Poggenpohl

Bron foto's: www.woolfinterior.com en Poggenpohl

Poggenpohl

Luxury Kitchen Made in Germany

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen