pinterest
Poggenpohl creëert variatie door keukenfronten

Poggenpohl creëert variatie door keukenfronten

Poggenpohl introduceert nieuwe design mogelijkheden voor keukenfronten.

De identiteit van een keuken wordt voornamelijk bepaald door het front van de keuken. Zo zie je in een oog opslag de smaak van de bezitter. Hier ligt dan ook de basis van de Poggenpohlfilosofie aan haar design gerichte klanten: het bieden van een zo groot mogelijke keuze. Dit jaar presenteert Poggenpohl dan ook nieuwe series fronten en handgrepen op de jaarlijkse Keukenbeurs ‘Küchenmeile A30’.

Naast de nieuwe fronten en handgrepen heeft Poggenpohl ook geïnvesteerd in een nieuwe website en nieuwe demonstratiekeukens. Op 1300 m. en twee verdiepingen stelt Poggenpohl zich voor met producthighlights als +SEGMENTO, +MODO, +EDITION, +ARTESIO en de Porsche Design-keukens. Tot de verdere hoogtepunten van de beurs behoren de maatwerkpresentaties en het nieuw vormgegeven souterrain met trainingslokaal en de modernste multimediatechniek.

FotoPoggenpohl creëert variatie door keukenfronten   FotoPoggenpohl creëert variatie door keukenfronten

 

Nieuwe fronten

Als het om de kleurstelling van keukenoppervlakken gaat zetten – naast houttinten - nog altijd felle kleuren de toon. Poggenpohl, met de reputatie niet alleen nieuwe trends te volgen maar ze ook te bepalen, introduceert nu de nieuwe, „coole“ tint steengrijs. Zo wijst de keukenproducent de richting met een kleur die bewust niet „schreeuwt“, maar „gedempt“ werkt. Dit steengrijs is beschikbaar met een afgestemd kleurenpalet als melaminehars toplaag, hydrolak of hoogglanslak. In combinatie met houttinten als steeneik of noten krijgt de keuken een „warm“ contrast. Ook op het terrein van de tijdloze en klassieke +EDITION-collectie breidt Poggenpohl zijn programma uit: een van de langstlopende fronten, de HP - een hoogglans cassettefront - wordt nu in twee nieuwe wittinten geleverd.

FotoPoggenpohl creëert variatie door keukenfronten

Nieuwe accenten

Handgrepen accentueren keukenfronten op bijzondere wijze. Zodoende heeft Poggenpohl zijn collectie met twee nieuwe modellen uitgebreid: een elegante beugelgreep van roestvrij staal en een eigentijdse glazen handgreep. De glazen greep, die lijkt te zweven, krijgt door de roestvrijstalen voet een uitgesproken karakter. Wat betreft de boven- en hoge kasten zijn per direct aluminium glasframedeuren van gesatineerd zwart glas met eveneens zwarte frames beschikbaar. Deze kunnen zowel in de standaard uitvoering als in de vouwdeur-versie geleverd worden. Met hun bijzondere accenten geven de nieuwe fronten de keuken een elegante uitstraling. Verdere productverbeteringen zoals de nieuwe plinten van roestvrij staal of het afvalscheidingssysteem voor spoelbakonderkasten ronden het programma van de premium-producent af.

Porsche designkeuken

Ook de meest luxe keuken, de Porsche designkeuken, heeft vernieuwingen ondergaan. Zo wordt bijvoorbeeld de keuken vanaf nu geleverd met een versterkt railsysteem, geschikt voor belastingen tot 60kg. Een verdere verfijning is de bovenkast met aangedreven klapdeurmechanisme. Door het aanraken van een sensor die ge.ntegreerd is in het corpus laat de greeploze deur zich weer sluiten. Tevens is de verlichting in de aluminium lijst nu voorzien van leds.

FotoPoggenpohl creëert variatie door keukenfronten

Porsche Design Keuken

Nieuwe website

Met zijn nieuwe website, die eind september online is, bewijst de keukenmeubelproducent eens te meer dat zijn merkfilosofie consequent tot in detail wordt doorgevoerd. De webpagina’s presenteren zich aan de bezoeker op eigentijdse en eenvoudig elegante wijze. Stijl- en karaktervol afgebeelde keukens zeggen hierbij meer dan duizend woorden. Nieuwe functies zoals een keukenconfigurator of een magazine met het laatste nieuws uit de wereld van Poggenpohl bieden de klant extra meerwaarde.

Poggenpohl

Luxury Kitchen Made in Germany

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen