Pitt Cooking - beleef de kooksensatie

Ben je op zoek naar een nieuwe kookplaat? Pitt cooking is hét antwoord op gepassioneerd koken en fluitend schoonmaken. De branders liggen namelijk op het werkblad, waardoor de werkplaats eenvoudig en snel kan worden gereinigd. En Pitt cooking heeft nog veel meer voordelen. Deze kooksensatie - inmiddels een echte trend in de moderne keuken - heeft krachtige branders met eenvoudige bediening voor iedere kooktechniek en maakt van elke keuken een strak en eigentijds geheel. In alle opzichten een verrijking voor de keuken.

Pitt Cooking

Eyecatcher

PITT cooking is een echte eyecatcher voor de keuken. De subtiel geïntegreerde kookpitten passen in elke stijl. Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT cooking kent geen grenzen. De branders van PITT cooking laten zich met het grootste gemak combineren met verschillende keukenbladen. De keuze hierin is eindeloos: composietsteen, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek, Corian®, LG Hi-Macs®, Green Core, Top Core en RVS. Een keukenblad wordt passend bij de keuken gekozen. De branders van PITT cooking sluiten daar letterlijk en figuurlijk naadloos op aan.

Pitt Cooking gasbranders - kookplaat in werkblad - Poggenpohl keuken

Krachtige branders

De krachtige branders hebben een professioneel bereik. Iedere kooktechniek (wokken, sudderen, braden, grillen, koken) komt daarmee goed tot zijn recht. PITT cooking heeft ook een unieke, dubbele brander. Dit is een gecombineerde brander, die geschikt is voor koken op hoog vermogen (wokken) of op laag vermogen (sudderen). Deze brander levert 30% meer vermogen ten opzichte van een traditionele brander, en wordt met slechts één knop bediend. Functionaliteit zoals functionaliteit is bedoeld.

Pitt Cooking werkblad betonlook    Pitt Cooking Solid white Grando

Deze van Nederlandse bodem afkomstige innovaties hebben een lange, gedegen testfase doorlopen en hoge resultaten behaald. Bij gebruik blijft de temperatuur van het werkblad laag en is er sprake van minimale hitteoverdracht.

PITT cooking in verschillende keukenstijlen - fotoblog

Zwarte keuken met kookeiland en pitt cooking gasbranders

Pitt Cooking gasbranders keuken

Pitt Cooking werkbladen

Pitt Cooking Reginox

Pitt Cooking Betonkeuken

Pitt Cooking glazen werkblad dekker

Pitt Cooking

Pitt Cooking

Pitt Cooking

Pitt Cooking keuken landelijke stijl   Pitt Cooking keuken Poggenpohl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen