pinterest
Warendorf keukens

Warendorf keukens

De keukens van Warendorf worden op maat gemaakt met liefde voor detail en op basis van een doordachte en veelzijdige vormgeving. Designkeukens van uitmuntende kwaliteit, die jouw persoonlijke levensstijl weerspiegelen. Een echt meesterstuk en daarom zeker de moeite waard voor UW Keuken om in de spotlights te zetten. We geven je in dit artikel een paar goede redenen om je op deze keukens te oriënteren wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken.

7 x goede redenen om voor Warendorf te kiezen

FotoWarendorf keukens

1. Unieke kastenystemen

Als enige producent biedt Warendorf het hoogwaardige en gepatenteerde vouwkast systeem aan, waarop 30 jaar garantie wordt verleend. 

2. Nauwkeurig tot in de details

De liefde van het premium keukenmerk voor het detail komt tot uiting in de zorgvuldige bouwwijze – tot op 1/10 mm nauwkeurig – en garandeert ook bij grotere meubels
hoeken en randen met een tussenruimte van 4 mm. 

FotoWarendorf keukens

3. Weergaloze kwaliteit

De Warendorf PIANO7® lak belooft een weergaloze lakkwaliteit en spiegelende reflecties. 7 stappen – 7 lagen die met de hand voor je opgebracht en afgewerkt worden. 

4. Eindeloos veel kleuren

Een bijna grenzeloos kleurenspectrum met meer dan 2000 RAL- en NCS-kleuren – WARENDORF’s kleurenspectrum zonder meerprijs. 

FotoWarendorf keukens

5. Strengste eisen 

Warendorf hanteert de strengste kwaliteitseisen ook bij andere oppervlaktematerialen zoals hout, beton, glas, aluminium en rvs. 

6. Perfecte tekening

Doorlopende vlamtekening bij fineren en edelfineren – naar keuze met horizontaal en verticaal verloop van de tekening – bij fineren van echt hout en houtdecor. 

7. Op maat gemaakt

Je complete keuken weerspiegelt jouw persoonlijke levensstijl met doordachte binnenuitvoeringen, organisatiesystemen, werkbladen, lichtarrangementen en nog veel meer. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen